Lilla missemåns

Jag kollade nyss på ett klipp jag hittade på Carolina Gynnings blogg (hittas på stureplan.se.) Det handlade om två män och ett lejon. Jag började gråta och här sitter jag med tårar på kinderna. Vad blödig jag är. Eftersom jag är lika teknisk som en amöba klistar jag in länken här http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/gynning/?menu=3 för jag fattar verkligen inte hur man fixar in videon i bloggen. Jag menar, kan Carolina så kan jag? Om någon hjälper mig kanske? Om ens det.

Det var inte det jag tänkte skriva här för jag hade inte tänkt att skriva något alls. Sen ändrade två män och ett lejon den saken.

I love kattdjur.

Det kan man fråga sig

Varför sitter jag alltid uppe halva nätterna? När jag älskar att sova?
 
Och nej, jag kollar inte ens på porr. Jag uppdaterar facebook var tredje minut och läser bloggar. Hjärndött, fast vem orkar tänka när klockan är ett på natten?


Imorgon ska jag försöka komma upp tidigt. Ska träffa bästa Erika!

Sov gôtt!


Egen företagare

Åh Emma, du är såå rolig!
Ja, men ni skrattar ju alltid åt mig och inte med mig?
Jaa?


Brorsan droppade senare ett öppna-eget-förslag till mig. Han tycker att mitt företag ska sälja tjänster. Alltså mig. Jag ska gå på arbetsintervjuer för att människorna som anlitat mig ska ha en större chans att få jobbet. Lagomt uppmuntrande i skrivande stund. Jag kommer aldrig att vilja gå en intervju nu.

My secret girlcrush, sssch!

Lykke Li.

Hon är söt, gör underbara låtar OCH hon har snygga kläder (samt hår och sminkning.)

Jag vill se henne live!

Sunday blues

Jag skulle nog bli världens sämsta hemmafru. Jag kan inte sy, sticka, virka och allt det där, det är tråkigt också. Laga mat är trevligt, synd att jag oftast misslyckas med det. Inte ens stekta ägg får jag till.

Men en sak är jag riktgt bra på. Jag gör världens bästa kladdkakor! Mysigt att baka på en söndag.

Nu ska det vispas grädde och fikas!


Retro



Förresten, har börjat exprimentera lite med med mitt tråkiga halvlånga/halvkorta hår. Rätt nöjd med resultatet ändå.

www.yearbookyourself.com

Jag har så tråkigt! Det blev inget med Killingen. För min bror tycker inte om att umgås med mig. Hans bästa kompis, WoW, tillåter inte det heller.

Nattinatt!

Sönderblondin?


Haha, är det samma person på bilderna?
Bulgarien, september 2006. 17 snart 18 år.

Blåa drinkar, elpistoler, bada med kläder i havet för att sen dansa genomblöt på nattklubben, ligga på en cykelväg och hångla. Fina stunder! Ibland borde jag verkligen gräva ner mig någonstans... Fast kul var det!

Har ni sett vad katten släpade in?



Min ständiga fascination för mitt eget hår. Här jag nyvaken och onöjd. Ålder? No clue. Men så mycket äldre än vad du tror. År 2005 kanske. Är detta min naturliga hårfärg? Konstigt! Jag har inte alltid varit sönderblonderad..

Måttfullhet är en dygd

Jag skulle nog inte pallat att gå ut idag också, kanske var det tur att jag missade tåget. Eller ja, missade och missade, tåget rullade inte ens in på Kils station klockan 16.40. I got fucked by kollplatsen.com.

Efterfesten igår (idag?) varade till halv sex, vi spelade tp! Poäng på det. Jag somnade innan jag ens hann dricka det obligatoriska vattnet. Jag vaknade med spännande huvudvärk och ett illamående som hette duga.

Jag ska aldrig dricka alkohol igen..

Hahaha.

Fan

Att det ska gå så fel? Det är ju sällan planer klaffar för mig. Emma-Tvärtemot. Alltid fashionabelt sent, lita på det, om jag ens dyker upp det vill säga. Förlåt för att jag är så tråkigt förutsägbar!

Det gick inget tåg 16.40, jag får sitta hemma ikväll istället för att umgås med tjejkompisar och dansa. Mintuu med mjölk, pizza och filmer på tv får göra min hemmakväll lite mer... Uthärdlig.

Kanske får med mig Brorsan till Killingen för en öl eller plural. Det vore inte helt fel. Dansgolvet är öppet ikväll! Fast dit får jag nog inte med Martin, vad jag än säger.

Jag kan säga att jag har haft roligare lördagskvällar. Tro det eller ej.

Dagens blonda.

"What's your favorite fall style?"

Facebook frågar mig om jag vill ta ett av alla dessa evinnerliga quiz.

Jag frågar mig, hur många sätt finns det att falla på egentligen?


Det handlade om kläder. Såklart. Daah?

Mintuu med mjölk.

Vad har jag gjort sen i tisdags? Nu får ni heeela listan.


- Träffat Erika
- Jobbat 
- Varit med om min livs första bilkrock (
http://l0mina.blogg.se/2008/september/krocken.html#comment)
- Rökt vattenpipa med mangotobak med Malin, Jennie och Anna
- Jobbat
- Festat
- Bakis

Mer detaljerat än så blir det inte. För jag har bråttom till tåget, storskräll på den.

Ska-göra-lista.
- Duscha
- Åka tåg
- Festa

Jag missar dessutom 16.15 tåget och får ta 16.40. Emelie, om du ser det här alltså.

Nu sveper jag drinken och springer till duschen.
Ha en underbar lördag, för det ska jag ha.
Tjing!


Vad fan ska jag med den till?

Som vanlig brukar jag tjuvlyssna på lunchgästernas prat. En trevlig liten sysselsättning. Jag gick runt och plockade bort glas från borden såg jag två män resa sig från ett bord, kvar satt två kvinnor ca. 50+. När makarna/kollegorna/whatever hade gått till buffén lutade sig den ena kvinnan förtroligt över bordet och viskade "Vad du vad jag har köpt?" Nej, svarar den andra såklart. "En Bayswater!" sa hon glatt och högt. Mer än så hann jag inte höra innan jag var upptagen med nästa syssla.

Jag kom på mig själv att tänka, smått avundsjukt, att jag också vill ha en Bayswater. Kultväskan från Mulberry alltså. En tidlös skapelse i det finaste av skinn. Jag kan ha den till allt! Jag och min väska liksom. Det var min första tanke. Men vid lite närmare eftertanke, varför, vad ska jag med till och sen när blev jag expert i detaljhandeln? En märkesväska för jag vet inte hur många tusenlappar (vill inte veta.) Jag tycker det är sorgligt att vår generation tar så lätt på pengar och fastnar i lyxfällan. Väskan är inte mer än en statussymbol egentligen. Väskan är inte den korta vägen till lycka. Det verkar allt för många tro. (Jag missunnar inte damen med väskan, hon var som sagt 50+, med ett fast bra jobb och hon hade säkert suktat efter den där klassiska väskan länge. En viss skillnad ändå.)
 
Mamma berättade för mig och Martin efter familjemiddagen i fredags hur hon och Pappa kämpade för att vi skulle ha det bra och hur svårt det var att få pengarna att räcka till. En ung familj med tre små barn och ett nyköpt renoveringsprojekt till hus. Men hur svår den tiden än var för dem så tvivlar jag inte på att dem var lyckliga. Hon sa också att hon har svårt att se dagens nyvuxna leva på samma sätt. Med storkok av ärtsoppa, omsydda kläder och med en massa övertid på jobbet. Ja gud, vad vi snålade! Jag tycker det låter fint att jag hade en liten rutig skjorta som var sydd av tyg från Pappas gamla skjorta.

Köp mera - spendera. För kung och fosterland!
Och vart tog den där miljövänligheten vägen? Jättebra, köp tröjor med tillrop om den globala uppvärmningen. Det lär nog hjälpa.

Jag är inte alls bitter bara lite fundersam. Hur går allt ihop?


Nu blev det kvällen

Mmm, kall äppelpaj som badar i ovispad vaniljvisp. Nyttig kvällsmat. Vitamin C och sånt.

Bussar, finns det något värre transportsätt? Den jag hoppade på i Karlstad var iskall. Trettio minuter i en iskall buss. Jag tycker det är väldigt antingen eller med bussar. På sommaren smälter man nästan bort då det oftast inte finns någon AC, i sällsynta fall finns det AC och då är den självklart uppskruvad till max. Ingen ska undgå att den fina bussen har en väl fungerande air condition. Brr. På vinter är det som sagt iskallt eller obehagligt varmt, luften känns äckligt torr och man blir illamående. Bussar luktar äckligt också. Sätena sticks. Bu för bussar! Tåg är bäst, ingen protest! Fast Sj är segat ner sig rejält... Jaja, nog om kollektivtrafik.

Good night, sleep tight and...
DON'T LET THE BED BUGS BIT YOU!

På en annan plats

Umgicks en kortis med Hanna förut. Under tiden hon duschade satt jag i köket och drack chaité, åt kardemummaskorpor och pratade med hennes mamma om Centralamerika. Hannas föräldrar har rest runt där ganska mycket och nu är jag mer än någonsin sugen på att åka dit. Åh, vilken upplevelse det skulle vara. Måste ta reda på mer om det så jag får material till mina dagdrömmar.

Naturen, klimatet, människorna, kulturen, maten, surfning och alla vackra foton och minnen som jag kommer ha med mig därifrån... Ja.. Redan helt borta i drömmarna.

Puss!


Dumt

Nu har jag lite bråttom. Kom precis hem från stan. Var där med Elinpelin. Om tio minuter ska jag hoppa på tåget tillbaka för att träffa Hanna. Haha, onödigt att åka hem i mellan men jag hade glömt mobilen här hemma. Ska passa på att sminka mig lite på tåget tillbaka, måste hålla illusionen levande.

Tjing.

It's just words...

Solstrålarna strilar in genom köksfönstret. Idag kan jag inte sitta inne. Jag måste undersöka om solenskenet är så varmt som det ser ut. Mitt cv får vänta. I'm pressing hold.


Go'morron!

Jag är vaken! Så tidigt.

Dagen ska ägnas åt att förfina mitt cv. Gud så tråkigt egentligen. Borde börja snart.

Igår var mormor, moster och kusin Caroline här för att gratta Elin. Caroline hade med sig världens gulligaste bebis! Hon hade lånat honom från en vännina. Vilgot hette han och hade dem sötaste bruna ögonen jag någonsin sett. Man blev ju nästan lite sugen. Nästan.

Världens tråkigaste jobbkväll

Jag fick jobba på övervåning, jag skulle ha hand om ett 60-årskalas. Snark. Hela 50 personer, det blir mycket dricka att servera och många tallrikar, koppar och annan skit som ska plockas av borden. Maten skulle vara framme i tid och likså tårtan och kaffet. Jag fick jobba där helt själv och inte nog med det utan många av dessa personer var otroligt jobbiga och omständiga plus att de gärna ville gå in bakom baren och titta. Jag fick krupp! Ingen höjdare.

Men efter att folket gick hem gick det bättre då fick jag städa i lugn och ro och efter det gick jag ner till dem andra. Vi hade ett litet liveuppträdande igår. Riktigt bra var det, två killar som spelade och sjöng. Min favorit var lätt när de drog i gång Björn Gustafssons hyllning till Carina Berg.

Idag sov jag jättelänge och nu äter jag chili con carne. Det är ungefär så intressant som det blir.

Jag sammanfattar min dag i två ord

Relativt produktiv men tråkig.

Jag har besökt arbetsförmedlingen och städat mitt rum och badrum.

Jag ska se på en film innan jag går och lägger mig i min nybäddade säng.



Nu är klockan över tolv alltså, en ny dag. Min lillasysters födelsedag, hon blir hela sexton år. Grattis!


Hur skulle du bränna 100 kronor?

Ingen kulturnatt. Hemma med gôtt i pôsen istället. Chips och godis! Skulle hellre följt med till Ankan men är man en liten kyrkråtta så är man. Tidigare idag gav Mamma mig hundra kronor, hon gav mig också en oroad blick och sa
"Jo, jag tittade förut på jobbet och såg... Du har ju INGA pengar alls!"

"Men Mamma.. Du får väl inte kolla någon annans konton? Det är inte lagligt va?"

Jag uppfattade inte hennes svar, hon mumlade för mycket.

Chips och godis är mitt svar till rubrikfrågan.

Äntligen!



Krunegård på Koriander.

Nu är ett nytt datum satt för hans spelning, 11 oktober.

Senast jag var på Koriander var på en studentfest i maj 2007. En väldigt bra nattklubb.


Fredag

Är min favoritdag. Om du har vägarna förbi Karlstad ikväll så tycker jag att du ska uppmärksamma Kulturnatten. Fotoutställningar, konstvernissage, dansuppvisningar, livespelningar och mycket mer, allt av unga lokala förmågor. Kanske ska dit själv, efter myspysmaten med Familjen. 




I Brisbane besökte jag och Anna en mycket bra utställning.

No more mr Ågren.

Emmas personlighetstyp:

Logiskt sinnade, kreativa tänkare. Kan bli mycket entusiastiska över teorier och idéer. Strävar ofta att bringa klarhet i teoretiska frågor. Värderar kunskap, logik och kompetens mycket högt. Tystlåtna och reserverade. Svåra att komma inpå livet. Individualister. Ointresserade av ledarskap och makt. Deras analytiska förmåga gör det lätt för dem att upptäcka samband som andra inte ser. Fungerar bäst när de uppmuntras att använda sin fantasi och förmåga till kritiskt tänkande.


Karriärer som skulle kunna passa Emma:

Fysiker, kemister, biologer, fotografer, strateger, matematiker, universitetslärare, programmerare, animatörer, tekniska skribenter, ingenjörer, jurister, brottsplatsutredare, skribenter, artister, psykologer, systemvetare, utredare, besiktningsmän, lantmätare.

Nu vet jag precis vad jag vill bli när jag blir stor! Lantmätare. What?

Själva testresultatet stämmer läskigt mycket faktiskt. Många av karriärsvalen i listan tilltalar mig. Kemi var mitt favoritämne i högstadiet. Det trodde ni inte va?

Do it yourself:
http://se.41q.com/


God kväll!

Blev ringd på förut och var tvungen att infinna mig på jobbet klockan 19.00. Inte så jävla rockigt som Pölsa skulle säga.

Men money money money som Abba sjöng.

Det är en dag imorgon också. Världens tråkigaste och mest lillgamla replik någonsin. Så säger Emma nu för imorgon gäller det att man är pass på och alert på Arbetsförmedling.

Nattinatt.


Torsdag

Vad det svårt det är med jobb egentligen. Imorgon måste det bli arbetsförmedlingen för min del. Spännande, har bara varit där en gång tidigare och det var ungefär ett och ett halvt år sen. Hoppas dem kan göra något åt min situation. Jag vill allra helst jobba som butiksbiträde. Har tröttnat på restaurangjobb, jag behöver nya utmaningar!

Imorgon är jag ledig! Jag är fattig som en kyrkråtta så någon utgång har jag inte råd med. Blä. Men turligt nog föreslog Mamma myspysmiddag. har inte hjärta att tacka nej, hennes ögon tindrade när hon pratade på om en riktig familjekväll! Och god mat! Kan inte alla vara hemma då? Snälla?

Vad ska du göra i helgen?


Den blixtrar inte mer

Var inne hos fotografen här i Kil igår med min trasiga kamera. Jag hade bara lite allmänna frågor om hur jag skulle gå tillväga för att fixa den.. Till saken hör det att kameran är inhandlad i Australien och inte i fotobutiken här i hemorten, krångligt. Men nu var det också så att jag har en internationell garanti, den fick jag i Sydney från stället där den köptes.

På Pentax svenska hemsida står det att "Fotografen i Kil" är återförsäljare av deras märke. Då borde det inte vara några större problem att få hjälp va? Eftersom det finns ett samarbete? MEN DET VAR DET TYDLIGEN! Hon som jobbade där var menlös, ohjälpsam och dessutom på gränsen till otrevligt. Jävla blåbär. Inte ens en adress fick jag, noll koll hade hon. Vart ska jag skicka min fina lilla kamera på lagning? Jag klarar inte av just menlösa människor. Tro inte att in ska få fotografera mitt framtida bröllop! Nu är det bojkott som gäller!

Jag är irriterad. Jävla menlösa småstadsmänniska. Och jag vill poängtera att jag hela tiden var väldigt trevlig mot henne.


Girl power!

Idag har jag jobbat med Linda och det gick riktigt bra. Lunchtimmarna på Killingen blir bara bättre och bättre för mig, har börjat komma in jobbrutiner och vårt lunchsnack riktigt ordentligt. Vi pratar om folk, smörgåstårta och stjärntecken. Samtalsämnen i en småstad.

Ikväll ska jag banne mig vara hurtig tror jag. Har halvdana planer på att ta mig upp till Fryksta och springa en liten runda. Fast det känns tråkigt och tungt att göra det själv. Skogen är lite småläskig också tycker jag.
Bror är sjuk, Syster ska på fotbollsträning, Far gör en annan runda, golfrunda det vill säga och Mor är inte hemma från Stockholm än.
Det här är lite coolt, hon har varit där på en intervju idag. hon vill nämligen vara med i en ny krisgrupp som ska bildas. Krisgruppen ska bestå av banktjänstepersoner och dessa personer ska fungera som ett moraliskt stöd för banktjänstepersoner som har blivit utsatta för rån, rånförsök och andra liknande läskiga saker. Solidaritet, här håller vi varandra om ryggen-mentalitet.
En annan cool sak är att Mamma ska få löneförhöjning med tusen kronor i månaden. Varför? För att hon är en kvinna! Alla kvinnor på hennes jobb kommer att få ut lite mer i lön hädanefter. Härligt! Det går framåt för lika arbete - lika lön.


Jag luktar pojke.

Förut i duschen upptäckte jag att min egen duschtvål var helt slut. Tog lite Axe istället och uh vad mysigt jag luktar nu! Men seriöst, den var jättebra, småsmå peelingkorn och den luktade smarrigt, cactus milk, inte alls speciellt killigt.

Nu sitter jag här igen och nu ringer det.

Haha, det var Linda från jobbet! Vet ni varför eller? För att kolla om jag har kommit upp ur sängen. Underbart! Det är inte alla som får väckningssamtal från arbetskompisen.

Men anyways, jag har lite dåligt om tid (Linda har ett skäl att ringa mig så här på "morgonen") så jag gör två flugor på smällen (allas vår Anders, obs! mediaskämt.) Äter frukost och bloggar. Polarbröd med hushållsost och o'boy. Barnsligt gott.
Nu ska jag multitaska ytterligare lite. Blåsa håret och sminka mig. Fan att man ska vara snygg också.

Förlåt.

Till er som lagt till mig på bloggkoll.se (Malin och Emelie, känn er träffade. Godingar!) 
Jag har något tillfälligt bekräftelsebehov tror jag. Har bloggat alldeles för mycket idag.

Hej! Se mig! Hallå? Stor i orden, liten på jorden. Men om jag ropar lite högre då?


Men nu tänkte jag skriva något annat här också. Fast det har jag såklart glömt  bort. Så jag dricker upp mitt té och går och lägger mig istället. Blue fruits té, väldigt gott. Drack 8 koppar igår (fast gott är det inte ändå.)

Nu kom jag på vad jag skulle skriva! Det kom in en snygg kille och lunchade på Killingen idag. Sånt blir jag glad av. Japp... Fast vilket antiklimax, jag som trodde jag hade värsta grejen att berätta. Som alltid när man tappar tråden, ordet och tanken. Ner som en pannkaka.

Sov gött.

Inte likt mig.

Ny årstid, det börjar gå mot höst. Eller börjar är ju en underdrift, dem senaste veckorna har det varit svinkallt ute. Hösten är här. 

Ny årstid- ny säsong. Överallt hittar jag inspiration för nya garderoben, håret och sminkningen

I höst ska jag prova nya frisyrer (utan att klippa! Det ska vara långt till sommaren..) Jag dras till retrouppsättningar, mitt hårs längd passar för sånt. Jag ska måla läpparna mörkt röda och naglarna mörkblåa. 

Först bloggtråkerier och nu smink och frisyrer. Ovanlig bloggdag.


Ps. Min högerhand är jättekall och min vänsterhand jättevarm. Är jag normal?  Ds.


Gött.

Nu ska jag vara så där tråkigt bloggig.
Vissa blir glada för lite, det blir jag också.
Mina bloggsiffror växer. Det vill säga, jag har haft några läsare varje dag i över 10 dagar!
Yey för mig!
Jag sa ju att det var något litet..

*< :-) Kalashatten på!

Puuh!

"Få Volym & Tjockare Hår
Succén Toppik är marknadens största stylingprodukt för tunnhåriga!"

Nu börjar jag känna igen min lilla ytliga blogg igen. Allt är som vanligt, skönt!

Men nu måste jag verkligen gå hem och duscha.

Ok, sista inlägget.

Blogg.se livnär sig på annonser och om man inte vill ha sådant på sin sida så måste man betala en liten avgift. Vilket jag inte har råd med, se inlägget nedan. Oftast går innehållet i bloggen och dem små annonserna hand i hand, dem passar ihop så att säga... I början av min bloggtid hittade jag ofta skönhetsannonser, mest om hårprodukter, på min sida. Har även sett några roliga som "Brevvänner i Thailand" och reklam för en ny dejtingsajt.

Nu står det:
"
Behandlingshem Sydafrika
Alkohol, droger, mat och spel. Även ungdomar och dubbla diagnoser."

Blir lite rädd. Hm. Är det så illa alltså? Förekommer ordet alkohol såpass mycket i min blogg? Eller vad försöker ni säga?


Toss me the money!

Jag är så otroligt jättefattig. Jag får lön den TJUGOÅTTONDE!!!
Oh, bara två veckor kvar?

Jag behöver foundation, mörkblått nagellack, stor brosch och mörkblå sammetsleggings (från monki btw.) Jeans och skor skulle inte vara helt fel heller.  Shoppingsug deluxe. Sånt händer bara när man inte har några pengar alls. Typiskt.

Får passa på.

När jag ändå sitter framför en dator. Att blogga alltså. Min käre far tror att jag är hemskt beroende av datamaskinen där hemma och ser därför till att själva bredbandgrejen är borta (det märks att jag inte är så haj på datorer..) För att jag inte ska fastna framför skärmen hela dagen. Tillåt mig att skratta, ha ha ha. Haaa. Jag tror han blandar ihop mig med min bror Martin. Han spelar WoW. Enough said.

Idag har jag jobbat och nu sitter jag på biblioteket i Kil. Det blir nog en rätt lugn vecka med jobb imorgon, torsdag och lördag.

Nu ska jag hem och duscha.
Tjing.

Klädpanik.

Något alla vi tjejer har innan en utekväll. Garderoben är full men ingenting duger. Jag haaar inga kläder! Vaad ska jag ha på mig? Alltid lika roligt måste jag säga.

Hm, kanske mina svarta lackskor med 10 cm klack. Svarta strumpbyxor till det och sen tog det stopp. Nu ska jag gå en raid i min lillasysters gaderob, mohaha.

Varför fastnar jag framför datorn när jag har något viktigare att göra? Det händer oftare än ofta. För jag är lat och för att jag gillar youtube, facebook och musik.

Åka bil i Kil.

Övningsköra. Finns det något bättre sätt att få ur sig aggressioner på? Jag tror inte det. Det är nog inte många som har hört mig skrika så som jag skriker på Pappa och Mamma. För båda två skulle ju självklart vara med och dem gaddade ihop sig mot mig.. Sen undrar de varför jag blir arg (egentligen är jag inte arg utan livrädd och stressad, men det yttrar sig i att jag blir kolerisk och aggressiv) när det känns som jag blir intryckt i ett litet hörn, dumförklarad och på samma gång får katastrofscenariot uppmålat för mig. Hela grejen med trafikolyckor, bilar som dundrar in i sidan, och hej jag har en väldigt livlig fantasi så inte konstigt att jag sitter på helspänn bakom ratten. Körkort kanske inte är något för mig.. Men nu när jag har fått någon slags stor utladdning känner jag mig ovanligt harmoniskt och lugn. Det känns som jag står lite utanför allting och i och med det har jag också lite mer perspektiv på saker och ting.

Det ska bli härligt att gå ut ikväll och ännu härligare att träffa kärt folk! Hoppas det är många som pallrar sig ut i septemberkylan.

Vi ses! 


Hej hallå.

Imorgon fyller Erika 20 år och ikväll blir det utgång i hennes ära. Glada Ankan! Men jag känner mig dålig för jag har inte fixat någon present än. Men jag ska nog ta och bjuda ut henne. På en riktig ladies night när den är som bäst.. Har stora planer.

Idag har jag haft så tråkigt igen. Jag har målat, tvättat kläder och rensat trattkantareller. Ja, ni hör själva. Men nu ska jag hoppa in i duschen för nu har jag bråttom in till stan.

Jag gillar inte rubriker.

Jaha, i brist på annat så skriver jag av mig lite här.

Jävla bajs, jag har tråkigt. Fast idag har jag faktiskt gjort något. Jobbat lunch på Killingen. Hela fyra timmar blev det fast jag får bara betalt för tre och en halv, vi lunchar själva också. Idag har jag ätit kyckling med mangocréme, ris och massa färska och ångkokade grönsaker. Himlans gött.

Annars så vet jag inte riktigt vad jag ska göra med den här dagen. Hem och städa rummet kanske. Se på tv.

Har inga intressanta tankar. Eller jo förresten, kollade på tv i igår (storskräll!) Tvkristallen eller vad det nu heter. Gud, vad pinsamt det var! Programledarna fick alldeles för mycket tid att svamla runt och dra dåliga och torra skämt. Jag vet det är säkert inte lätt när det är direktsändning men ändå. Inte bara det, dem förinspelade reportagen nådde ju botten. När bandet hade rullat klart och dem var tillbaka i stadion igen hördes några spridda handklappningar och när kameran zoomade in publiken (folk kända från tv) hade många ett förbryllat ansiktsuttryck som verkade säga "Vad i helvete var det där? Ha ha..?" Orkade inte kolla klart på skiten. Stör mig.


Long time no see.

Nu fick jag äntligen anledning att använda den klyschan.

Söndag tidig förmiddag och jag mår skit. Molnen ligger tjockt på himlen och ljuset som orkat sig igenom alla lager av tunga gråa regnmoln skänker ingen större tröst att livet faktiskt är vackert och fantastiskt. Varför är vi svenskar helt väderberoende? Jag undrar hur jag ska klara vintern. Och dessutom hösten!

Redan söndag, helgen gick fort. I fredags kom Anna och Emelie hit. Vi skulle ha vårt svenska filmmaraton. Men det blev inte av för chefen ringde och frågade var jag höll hus. Smarta lilla jag hade på personalfesten förra söndagen skrivit upp mig på jobb "AMEN FREDAAA BLIR JU GÖÖRBRA! JAG MÅSTE JOBBA LITE MEER NUUU!" Så jag jobbade, Malin hittade hem till mig också men henne hann jag inte träffa. Anna och Emelie släntrade in senare på kvällen och satt och såg snygga ut i baren. Båda sov över. 

Anna åkte precis hem. Vi hängde hela dagen igår. På facebook främst. 
Vår förfest var den bästa hittills. Jag på boogikaraoke. (Massa vin.)
Vi gick till Killingen!! Mitt jobb. Pinsamt för mig.