Lockar rockar!

Som jag tidigare ikväll förutspådde, det hände inte. Likt förbannat sitter jag har nu och om jag somnar precis nu, blir det ungefär 4 timmars sömn. Jag och mina kollektivkompisar såg på "28 weeks later" nyss. En zombiefilm, behöver jag berätta mer? Nog om det nu.

Har du som jag lockigt ostyrigt hår (även kallat fluff)? Nu, vid den ringa ålder av 18,5 år har jag kommit på hur man fixar snyggaste lockarna. Lösningen heter fukt. Väldigt enkelt nu när man tänker efter. Tidigare har jag försökt att bekämpa mitt självlockiga hår. Resultatet blev efter alldeles för mycket umgänge med plattången, borsten och hårsprayen, ett slitet och tråkigt hår.. Inte så rockigt. Bestämde mig då för att worka det jag har. Numer är hårinpackningar och leavein-cremer mitt hårs bästa väninna.

Tips från coachen!
- Borsta håret ordentligt innan du tvättar det.
- Använd hårinpackning regelbundet!
- Krama ur så mycket vatten som möjligt med handduken.
- Ha i en leavein-creme och borsta håret försiktigt.
- Låt det självtorka och ha i ytterligare lite creme i håret.
Voilá, så enkelt får du de sexigaste lockarna ;D

Mina favoritprodukter kommer ifrån Tigi, bed head-serien.
Schampoo och balsam, "control freak" och leavein-cremen, "after party".
Bra produkter på många sätt.
Ett, underbara dofter! Mitt schampoo och balsam luktar ananas, mums.
Två, kvalité för bra pris. Beställ hem från internet!
Tre, sist men inte minst. Tigi testar inte sina produkter på djur. Snyggt hår, rent samvete.

44098-33

Min första bild i bloggen är en knallrosa dildo.. Förlåt, hårstylingprodukt.

Kan du tipsa mig om någon riktigt bra hårinpackning?

HARD WORK WORK!

Gick och la mig 04.30 efter en mycket lång tid framför datorn. Vaknade 11.00, låg kvar i sängens värme till klockan 13.30. Därefter duschade jag och slängde ihop dagens lunchlåda, tortellini. Kl. 15.00 (nåja, 15.10) befann jag mig på jobbet. Kl. 22.30 var jag hemma i kollektivet igen. Åh yeah. Börjar 07.00 imorgon vilket betyder att jag måste upp klockan sex. Vilket betyder att om jag somnar precis nu får jag näästan 7 timmars sömn. Som om det kommer hända, jag är som min mor säger en nattuggla. Min bästa tid på dygnet är nu.

Imorgon tror jag det blir "ut på byen", alltså Oslo.. Ädla läsare (jag kan ju hoppas på att jag har några, haha), har du/ni någon erfarenhet av Oslos nattliv?

Jobbar tidigt på söndag också. Jädrar vad rock'n'roll.

Nyhetens behag.

Jag vet att det endast var några få minuter sen jag publicerade mitt förra inlägg. Anledningen till detta är... Män i kostym! Som sagt jobbar jag på en flygplats, i incheckningsområdet ute på golvet. Jag ser varje dag väldigt mycket folk.. En flygplats måste vara det bästa spaningstället ;)

Jag är verkligen svag för välklädda killar. Igår såg jag min till utseendet idealman. Han var runt 24 år, lång och rakryggad, ungefär 194 cm skulle jag tippa på, han hade en härlig chokladig färg på håret och han var väldigt brun. Nu har jag inte ens nämnt hans snygga kroppsform och vackra ansikte. Haha.. Men det bästa av allt var att på sig hade han en kostym, hans yrke är co-pilot.. Vilken man!
Jag lovar om jag någongång ser honom igen ska jag se till att bjuda honom på kaffe.

Jag borde ha tagit kort på honom. Om jag skaffar en kamera kanske jag skulle kunna ta bilder på snyggt klädda (och snygga) människor på flyplatsen. Typ facehunter i miniatyr. Verkligen i miniatyr. Norrmän och kvinnor har generellt sett, hm, hur ska jag uttrycka mig bäst?.. SKITDÅLIG stil!

Nämen, en blogg!

OMSTART (igen!) Nytt och fräscht. NU ÄR DET FÖR FAN SERIÖST OCKSÅ. På riktigt!
Jag är för tillfället såå inspirerad och imponerad av alla dessa stjärnor till tjejer det finns i bloggsfären! Och sen glömmer jag själv bort att blogga. Känns lite bakvänt på något vänster, ungefär som att snylta på någon annan..
Nu ska jag banne mig sluta vara en sån mes (jag ska inte längre censura inläggen i rädsla för att någon jag känner kommer läsa min blogg) och leverera en blogg som kommer roa mig själv och förhoppningsvis andra.

Just nu: Befinner jag mig i Norge. Rättare sagt i ett kollektiv bakom ett enormt flygfält. Jag jobbar nämligen på OSL, Oslo Lufthavn som ligger cirkus 5 mil utanför Oslo. Samhället heter Gardermoen och det är ett skämt att ens kalla det ett samhälle. Jag är totalt isolerad! Det är nog därför jag har tagit upp bloggandet igen. Äntligen har jag hittat något att göra de timmar jag inte jobbar. När jag inte jobbar sitter jag ju mest vid datorn och varför inte då också skriva av mig lite. Som sagt läser jag många bloggar som jag tycker är hur coola som helst. Ni vet, tjejer i min ålder som bloggar om mode, musik och alla andra små guldkorn som gör livet en aning roligare att leva. Så nu ska jag kasta mig in bloggandet jag också! Encourge me! Haha, ego.

En liten personlig "att göra lista"
- Fixa bloggens utseende! Jag vill inte ens veta hur den ser ut i nuläget.
- Köpa mig en egen kamera. Läste media på gymnasiet (visserligen med inriktingen rörlig bild, men det är bara en dålig ursäkt) och äger inte ens en fjuttig liten digitalkamera. Skamligt Emma! Väldigt kul med en blogg utan bilder..... Not!