Det är bara jul en gång om året!

En dag som börjar med chokladpraliner är en bra dag (fast egentligen skulle jag vilja ha julmat till frukost.)

Juldagen. Idag ska mitt rum och badrum städas, jag ska packa, köpa tågbiljett till Stockholm och tyvärr jobba. Till alla er som ska ut, ha så kul och ta hand om er!

Imorgon ska jag shoppa, för första gången på evigheter! Jeans, varm jacka, nyårsklänning och massa mer. Det blir inte sämre av att det är under mellandagarna i Stockholm heller.


Beundrare

Jag fick berättat för mig att han sa
"Åh hon är så vacker och fin! Henne kommer jag drömma om när jag kommer hem."
Sen satte han sig lägligt så att han kunde titta lite på mig, den vackra flickan.
Killen var fem år och världens största charmör. Mamman berättade att han inte bara har en flickvän utan hela två stycken och hon sa "Om han är sån här nu när han är fem, hur kommer han då att vara när han är tjugo?"

Jag tror att han kommer att göra succé bland damerna på Killingen.

Versaler

Jag älskar youtube som räddar min fredagskväll.

JAG HATAR MIN KONSTANTA SKRIVKRAMP!

När ska det hända något egentligen?

Nyfiken

Vad kommer att hända?

Studentbal - 2007Klockslaget nu

Jag har grava sömnsvårigheter. Jag somnar innan klockan 00.00, mycket bra. Somnar fort, mycket bra. Vaknar, känner mig utvilad, vad är klockan? Alltid 02.30 eller runt 03.00. Tre timmars sömn. Mycket inte bra. Efter det har jag väldigt svårt att somna om, täcket känns för varmt, jag fryser, vrider och vänder mig och tänker alldeles för mycket. Klockan 05.30 ringer Pappas väckarklocka och katten jamar. Klockan 06.00 går Mamma upp och radion knäpps på. Roger och Titti babblar på. Klockan 07.00 säger Pappa "ha en bra dag" och "får jag en puss?" Mamma säger "detsamma" och ger honom en puss (förhoppningsvis). Fint, men vad fan jag vill ju sova!

Idag är det tisdag och klockan är strax efter 09.00. Klockan 12.00 ska jag gå och äta lunch på Killingen. Klockan 14.20 tar jag bussen till den stora staden Karlstad. Klockan 15.30 ska jag träffa Hanna på stan.

Jag har varit uppe i tre timmar och klockan är 09.05! Inte likt mig. Tänk om det är alla kosttillskott jag tar?