Grow up!

Jag blev nyss uppläxad för mina kassa rutiner i livet, av min 16-åriga lillasyster... Det känns ju sådär. Imorgon ska jag bli väckt av henne innan hon går iväg till bussen som ska ta henne till skolan. Yes, hon går till bussen, bara en sån sak. Jag ska försöka att vara i tid till jobbet utan att ha andan i halsen (för en gångs skull.) Alla som jag jobbar med skulle vinna på det och inte minst jag själv.

En annan sak när jag ändå är igång. Jag måste ha med mig min kalender överallt! Den ska bli min bästa vän. Precis innan jag somnade igår kom jag på att hur gärna jag än vill så kan jag inte vara på två ställen samtidigt. Tänkte igenom min lilla checklista och det tog inte lång tid innan jag insåg att planeringsmötet krockade med kvällspasset. Fan. Det blev extra mycket att tänka på och lite småstressigt att hitta en ersättare.

Nyårslöfte #1
Styra upp mitt liv
-Komma i tid (den här kommer att bli tuff)
-Lära mig att planera
-Sluta skjuta upp allt som känns lite halvtungt
-Hitta en passande utbildning till hösten

The 09-edition

Välkommen tillbaka Emma!

Jul, mellandagar, nyår och allt som har hänt därefter. Jag vet inte riktigt hur intressant det är att börja tjöta om detta nu, jag har iallafall haft många fina stunder.

Idag har jag varit i Borlänge av alla ställen, detta p.g.a. mitt brinnande engagemang i aloe-verabusinessen (haha.) Lång, slitsam men samtidigt trevlig och inspirerande dag.

Okej, inte det bästa blogginlägget men better than nothing.