MJJJAA! NJJÄÄÄE?

Biblioteket.. Igen! 20 minuter tills jag börjar jobba. Med bedövad käft, var nyss hos tandläkaren sörru. Alltid lika trevligt tycker jag, den har gången var det en ganska så ung tjej som utförde lagningen. Jag fattade nog hälften av vad hon sa, hon var nämligen rätt het på att prata i tandläkartermer, the secret language.. Tur att ens egen konversationsförmåga inte är lika slående briljant som vanligt, det är lite svårt att få ur sig något annat än något som liknar ja och något som liknar nej när man har 48 olika verktyg i munnen, plus fingrar.

Ikväll blir det karatefylla folket!

Heta begär

Jag har blivit beroende av Coca-cola. Nästan det sämsta man kan bli beroende av, i sockerväg menar jag då såklart. Flytande socker med bubblor. Come to mama!

Jag ska till tandläkaren och laga hål på fredag. Vuxenlivet smakar bedövning och bananflour. Smakar det så kostar det. Surt som Coca-cola.


Sjukling

Om jag inte blir förskyld nu så blir jag nog aldrig det. Jag sitter på biblioteket och här finns det alltid något störningmoment. Självklart, nu är det den lilla flickan till höger om mig, det låter som hon håller på att hosta upp sina lungor. Snorar gör hon också. Usch.

Orsaken till en mindre aktiv blogg

I lördagsnatt kom jag hem från jobbet 03.30. Jag varvade ner med vitlöksbröd och godis framför datorn. Tänkte skriva ett litet inlägg på bloggen om hånglande hockeykillar i bar överkropp men datorn gav ifrån sig en högljudd suck och stängde av sig i protest. "Oj då!" Det gick inte att få liv i den, oteknisk som jag är, så jag gick och la mig istället. Dagen efter fick Mamma skulden för datorhaveriet. Jag trodde jag var en snäll och ärlig flicka men jag lät henne ta den smällen.

MOHAHAHAA!!!


yees - 20 aug 2005 17.11

"jag har fått jobb. oh yeaaah. glada killingen. har du tid över kan du väl titta in så jag får plocka upp ditt glas. eller nåt. de huvudsakliga arbetsuppgifterna är plocka disk, diska disken och inte ha sönder allt för mkt. har jobbat sen i måndagen den 15 augusti. fyra gånger har det blitt än så länge. har haft sönder tre stora drinkglas (inte för jag tappade dem utan jag drog typ sönder dem, är jag hulken eller?) och en tallrik som råkade stå på kanten av diskbänken när jag gick förbi. jag har alltså inte tappat nåt än. bara plastglas, men whatever. jobbade 8 timmar igår. de är MKT! som en vanlig arbetsdag. fast från 20.00-04.00. tänk på det ni, stå och diska kl fyra på morgonen. det är hårt. men tur att man är en kvällmänniska så man är någorlunda pigg. ikväll kommer det dragqueens :D and yesterday snowstorm was there. de är de som sjunger "sommarnatt, när jag glider fram i mörket aaha. SOMMARNATT blablablabla" och "hon älskar mjuk hon älskar hårt hon älskar snabbt hon älskar mig" m.m. vad mkt jag skriver då. men det är trevligt. idag har jag städat i köket, diskat och borstat potatis. wiie, jag har haft det megakul :P honungsjordnötter är gott. en dum sak med att jag jobbar nu är att jag missar endel fester och bra tvprogram. men fördelarna väger nog över. typ att man får pengar (vet inte riktigt hur mkt man får betalt, men jag fick 440 kr i dricks igår!) det kan komma in fina killar ;) och att mina föräldrar ser mig som en mer ansvarfull människa (hoppas det iaf) nu orkar jag inte skriva nåt mer. hehe det är ändå ingen som läser ;P ciao."

Ibland när jag har tråkigt loggar jag in på lunarstorm, där läser jag om mitt liv som 16-åring.

Vad långt jag har kommit! Jag börjar att jobba om mindre än en timme... På Killingen.

Put on your dancingshoes!

Snyggt att jag var låghalt alla klubbkvällar under min och Annas resa upp längst östkusten. I Brisbane åkte dem med sorg ner i soptunnan men inte utan ett tribute till tonerna av Céline Dions Titanic-hit först.


daddy-O

Inatt kommer Pappa hem ifrån Portugal... Vad kul.

Det har varit en sån lugn och skön vecka utan honom i huset! Stanna där och golfa en vecka till, jag vet att du vill!

Världens sämsta dotter har talat.

Vad var det Uggla sjöng?


Emma Persson i nötskal. Hittas efter ca. fem öl på dansgolvet mitt uppe i fuldansen. Jennie ser otroligt vig ut! Tjejerna har sköna moves.

Vågar ni klicka på länken?

5:18pm X

ha ha u should of

hold on il link you to it now

dont get 2 excited

5:20pm X

ha ha

5:20pmEmma

oh i won't

5:20pm X

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ffapomatic.com%2Fshow.php%3Floc%3D0835%26f%3D11bigdhm.jpg

lol

5:20pmEmma

not looking

5:21pm X

ha ha

just do it

i got a girlfriend here so i prob shouldent be looking at that stuff

still tho-its funny

5:23pm X

hee hee

5:23pmEmma

haha perv ;D you're turned on by it..

5:24pm X

in all honestly yeah i am a bit

bit its a lesbain thing-id love to see her fuck another girl

5:24pmEmma

:O:O

yuck

still not watching

5:24pm X

waching u with a dick fuck another girl would be good :):)

anyways

5:25pmEmma

are you drunk?

5:25pm X

all the best babe-l8rs

no not really-i just like winding you up

i am serious though

5:25pmEmma

congrats, you succed!

5:25pm X

anyways im off 2 bed-l8rs babe, hoppe ur good

ur kinda a prude

5:25pmEmma

good night. sleep well then!

i know. hehe

Det har varit vårt samtalsämne under en längre tid. Men jag vill verkligen inte kolla in länken. Det handlar om hermafroditer. Det han har berättat gör mig spyfärdig. Fascinerade.


UEEEWHÖÖÖÖ

Här sitter jag och känner mig äcklig. Borde egentligen inte jobba idag. Det är så orättvist att jag alltid blir bakis, jag menar fyra öl?!

BLÄÄÄÄ!

Från den ljusa sidan. Jag är ledig ikväll!


Nyttigt vetande


Min favoritdrink, caprioska.
Vodka, råsocker, lime och krossad is.

Man kan även variera den genom att addera frukt eller bär, t.ex. jordgubb, blåbär, litchi eller mandarin.

Efter jobbet

Idag träffade jag Hanna över den bästa fikan någonsin. Prinsesstårta, coca-cola och Thailand. Vi hade ett litet seriöst planerarmöte. I slutet av mars bär det enligt dagens planer av till Thailand. Ko Samui, Ko Pangan, Ko Tao, Ko Lanta, Ko Phi Phi och Krabi m.m., crazy blondes are invading you soon, beware! Kolikokoo.

Efter fikan på Royal besökte vi Jennie och där åt vi diverse saker (godis, knäckbröd med tonfisk och ost, varm banan med choklad och färsk ananas) och läste högt ur snuskböcker.

En bra kväll helt enkelt.

Toner blir melodier

Lyssnar på Those Dancing Days just nu. Så himla bra musik. Varför har jag upptäckt dem så sent? Just det, Australien. Efter tio månader utomlands klassas jag som smått invalid när det gäller musik. Där gällde bara klubbhitsen och jukeboxen på Raglan. Speciellt efter känner jag mig när jag pratar med Spjuth-Svärd som bara skrattar åt mig och skakar på huvudet. Vadå, alla som inte dansar är våldtäktmän är ju skitbra? Eller? Björn Gustafsson, vem är det? Söt, men ser han inte ut som Emil i Lönneberga? BENJAMIN! FULL FART! FYRA AV FEM TOAST! HAHAHA! SUPERTRENDIGA KLÄDER! Så kul.

Tisdag

Idag ska jag låna min 16-åriga systers busskort, jag är snål och vill ta mig in till stan. Det borde funka tycker jag, den största risken är väl att busschaffören skulle känna mig eller nåt.

"Tjena Emma! Vad gör du nu för tiden? Hemma från Australien nu alltså.."
"Eeh.." (Vem är du?)

Ni anar inte hur ofta jag träffar männsikor som känner igen mig från när jag var mini. Eller ännu bättre, folk som känner igen mig på mina drag. "Du måste ju vara Catrine Steen/Perssons dotter!"

Härliga småstadsliv.

En bild säger mer än tusen ord


Jag, Jennie & Hanna. Fina flickor redo för fest, fredagen den 17/10.

Bild snodd från Jennie. Jag har ju hört att det är populärt med bilder i bloggar, så jag bjuder till litegrann. Jag vet, otroligt generöst.

Lazy sunday

Sov hur länge som helst idag och har inte varit utanför dörren. Middagen bestod av hawaiipizza med béarnaisesås. Till filmen "I hennes skor" är det godis och cola som gäller.

Fast ändå känns det tomt, jag gillar inte dagar som bara slängs bort även om jag har, vad jag tycker, bra anledningar till det. Som att jag jobbade nio timmar utan att sitta ner en enda gång. Att jag gick och la mig fyra på morgonen och att jag har sömnbrist från fredagen.


Om du älskar livet så kasta inte bort tiden, för livet är gjort av tid.
Benjamin Franklin

Det är omöjligt att njuta helt av sysslolösheten om man inte har mycket att göra.
Jerome K Jerome

Varje dag av ditt liv är ett blad i din historia.
Arabiskt ordspråk


I'm a happy hippie

Min otroligt söta Mamma har varit i Stockholm under några dagar och hon kom hem med produkter från hippiemärket Lush till mig! Jag älskar Lush nästan (okej, inte alls) lika mycket som min Mor.

Nu ska jag ner till duschen och shampoonera, balsamera och inpacka mitt slitna wannabe-blond-hår.


Peace out.


BOM-BOM

Det blev inte så mycket dricka igår, känns skönt idag och det var sådär på klubben. Anna och jag "rockade" på dansgolvet och jag ville helst av allt vara någon annanstans. Fulla och dessutom fula människor, varmt och knepig musik, hiphopish är inte min grej. Det såg Anna och skrek.

"AMEN! LÅSTAS ATT DU ÄR FULL IALLAFALL! NU ÄR VI PÅ EN KLUBB I SYDNEY OCH DU HAR PRECIS TAGIT EN... NEJ FÖRRESTEN, TVÅÅÅÅ SHOTAR BACARDI 151!"

Det funkade faktiskt.

Vill tillbaka till Australien. Nu!

You can't hurry love

Vilken skrivarsvacka.

Idag har jag jobbat 7,5 timmar. Det gick otroligt nog bra att börja klockan åtta på morgonen. Vilken superkvinna va? Fast lite trött är jag ändå.

Nu är jag hemma och har bråttom. MEN GUD SÅ OVANLIGT! Jag undrar hur en dag utan tidspress och stress känns? Jag ska hinna med att städa mitt rum, hallen och badrummet. Duscha och helst raka benen. Platta håret och sminka mig. Sen är det kläder också. Jag har en timme och en kvart på mig innan bussen går. Det kommer sluta med att jag sätter upp håret i en tofs, springer till bussen som jag precis hinner med och dyker upp på förfesten svettig och osminkad. Dessutom utan att ha städat rummet, hallen och badrummet. En helt vanlig fredagskväll med andra ord.


Koppla in henne på linje två, tack!

Det ringde nyss. Det var Mamma igen.

Pappa ropade
"Sms ifrån Anna... Angående imorgon... Då får du ta kontakt med henne också!"

"Ja, det ska jag göra!"
Ropade jag tillbaka.


Love it. Det känns som om jag har en sekreterare.

Världens bästa rubrik

Jag skriver bara för att jag måste!

Jag har inget intressant att berätta direkt. Det rullar på så att säga. Väldigt tråkigt! Varje mening tar ungefär en minut för mig att tänka ut så jag tror att jag slutar nu.

Imorgon börjar jag att jobba klockan fuckingjävlaÅTTA! Whoa, när gjorde jag det sist? Knäpp som jag är så ser jag fram emot det. Jag tror t.o.m. att jag ska koka havregrynsgröt till frukost. 

JAAAA! Mamma är i Stockholm just nu och fick ett sms från en av mina vänner (jag har haft hennes mobil under en längre period då min syster använde min. Jag är för snäll! Och Mamma också. Jävla syster!) Mamma pratar med Pappa på telefon, läser upp Hannas sms, Pappa i sin tur berättar för mig. Jag är svår att nå. Men tjejerna vill gå ut imorgon! Jag är på! 

Make my day

Jag kom att tänka på en sak som hände på Nöjesfabriken sist jag var där. Jag gick och lallade runt för mig själv, inget ovanligt med det. Då tar två killar tag i mig och vi börjar prata lite och efter en liten stund frågar den ena mig om jag är en fitnessmodell. HAHAHA! Vilken dålig en. Jag gav dem bitchblicken och lallade vidare mot dansgolvet där kompisarna för tillfället befann sig.

Jag kom att tänka på detta när jag tittade mig själv i spegeln nyss. Jag har nämligen ett vinrött träningsboxarlinne på mig. Om man låtsas att fettet på armarna i själva verket är svällande muskler eller möjligen att under fettet på armarna döljer sig svällande muskler så förstår jag precis vad dem menar! Jag ser mig själv på omslaget till en glädjedödande tidning, "I form" eller vad en sån tidning nu kan heta. Jag hoppar högt med utslagna armar, mina tänder är vita och jag ser lycklig och nöjd ut. På mig har jag tighta färgglada träningskläder i ett sånt där obehagligt kallt matrial. Och jag skrattar. Emma Persson, lika smidig och graciös som en babyelefant, som inte har lyft ett finger efter att hon slutade spela fotboll och när var det? Jag var 16-17 år tror jag.. HAHAHA!

Jag sa det inte då, men tack! Jag menar det.


Breaky

Viktig update!
Himlen är mer gul nu! Lite rosa också. Fint!

Idag ska jag äta frukost, det gör jag aldrig annars. Fast jag blir alltid så hungrig på förmiddagen om jag äter frukost tidigt, om jag inte äter frukost så står jag mig till 14.15 då vi äter lunch på jobbet. Det är något fel på min kropp. Jag måste besöka farbror Doktorn, jag måste höra att jag är frisk! Jag är hemskt hypokondrisk, bl.a. så har jag haft cancer 1000 gånger om. Ja, i mitt huvud alltså. 

God morgon!


Poet

Jag kan inte fatta att jag gick upp 06.15 idag! De gånger som jag faktiskt har varit vaken vid den här tiden beror det på att jag inte har gått och lagt mig än. Men jag giller't. Speciellt att jag nästan ser soluppgången. Himlen är ljusblå, ljusblå, ljusblå, turkos, turkos, ljusgul, ljusgul och lite mörkare gul. Jag är så bra på miljöbeskrivningar alltså. Här sitter jag, hungrig, insvept i ett täcke med ljusrosa påslakan och lyssnar på Roger, Titti och Fylking Sveriges blahajprat. Nej, nu blir det sängen igen.


Orginellt värre

VARUMÄRKEN.

KLÄDER

Skor: 2hand och Vagabond.
Sneakers: Använder sällan sneakers.
Jeans: Levi's och Lee sitter nog bäst på mig.
T-shirt: American Apparel.
Underkläder: Svarta, mörklila och mörkrosa, helst med spets.

ACCESSOARER
Väska: 2hand.
PlånbokRoxy.
Solglasögon: 2hand.
Klocka: DKNY.

TEKNIK
Tv: Äger ingen själv.
MobiltelefonSony Ericson
Mp3: Ipod video.
Dator: Äger ingen själv.

BADRUM
TandkrämColgate och Denivit.
Tvål: Barnängen.
Parfym: Diors sommardoft.
Medicin: -
Vitamin: -
Huvudvärkstablett: -

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Loka med någon god smak.
Vin: Vitt. Jag gillar torra, riesling eller sauvigon blanc.
Bröd: Fullkornsbröd med morot i. 
Glass: Allt går ner!

HEMMA
Säng: Har haft samma säng i 14 år, den måste vara rätt bra.
Lakan: Haha, fråga Mamma...
Espressomaskin: Kaffe är inget för mig. 
Kylskåp: Vilken fråga! Familjens är från Electrolux tydligen.

FÄRDMEDEL
Bil: I wish. Körkort vore fin också. 
Taxibolag: Senast jag åkte taxi var i Sydney.
Cykel: Stulen, jag hade en fin en från Monark, modell Karin.

Konstaterat utifrån listan:
Jag är ingen vanemänniska, jag har inga dyra shoppingvanor och jag bryr mig inte speciellt mycket om statusprylar. Konstigt ändå, med tanke på hur ytlig jag är. Samtidigt väldigt skönt. Vilken tråkig lista förresten.

Please and thank you

Biblioteket igen. Brukar hamna här efter jobbet. Det sitter en skum gubbe vi en annan dator mittemot mig. Han frågade mig om hjälp med att skriva ut några papper. Jag sa då är det inte bättre om du frågar bibliotekspersonalen om hjälp? Men nej, han menade på att jag skulle hjälpa honom. Sagt och gjort, jag går över till hans dator och trycker på den lilla ikonen "skriv ut" och går tillbaka till min dator. Men vart är pappret då? Fråga bibliotekspersonalen gubbe lilla. För inte vet jag. Totalt onödigt inlägg. Poängen och det värsta med detta är att han var så ohövlig. Jag hjälper mer än gärna folk med saker, stora som små, bara dem frågar mig snällt. Jag är allergisk mot oartighet. Om du vill ha min hjälp så är det ursäkta, skulle du kunna vara så snäll att hjälpa mig med en sak? Så enkelt är det, ett litet tack efteråt är fint också. Jag möter allt för många människor som inte verkar ha fått den mest grundläggande av uppfostran. Hur man ska behandla sina medmännsikor.

- Öh, har du nån sked eller?!
- Ja visst, varsågod!
- ... (Vänder sig om och går.)

Och vet ni vad? Som man kanske skulle kunna tro så är det inte dagens ungdomar som uppvisar detta beteende. Utan dagens medelålders och äldre än så. Är det svårt för er att visa respekt för någon som är yngre? Eller hör det till saken att jag arbetar som servitris? Jag blir så trött och irriterad. Välkommen till min verklighet. Den är inte speciellt vacker eller rolig just nu.

Man mår som man förtjänar

Överraskningsfest!
 
Spjuth-Svärd fyllde det stora tvånoll här i veckan. Man bangar inte ett bra tillfälle att festa till det. Vi vet ju att kära Emelie inte heller är den som spottar i glaset. Efter lite planeringsarbete stod vi och väntade på det inkommande tåget från Stockholm. Där på satt hon, trött efter kulturkonferans, galej och shopping i huvudstaden. Hon skulle hem till sina föräldrar i Forshaga. En lugn mysig lördagskväll som gjord för att vila ut. Det trodde hon ja. MOHAHAHA!!!

Vi kidnappade henne! Söp ner henne med vin, drog till Ankan och dansadedansadedansade. Efter allt dansande slaggade vi hemma hos Anna. Tre tjejer i en 1,20-säng. Hett på många sätt. Så hett att jag la mig på golvet. Höll på att dö av värmeslag där jag låg som en köttbulle vid fotändan.


Tack alla ni för en bra kväll!


I'm talking about loooove

Vår katt Jojjo älskar uppmärksamhet. Han vill att all fokus ska vara på honom, så ofta som möjligt. Han står inte ut med att bli förbisedd och att det går en halvtimme utan att vi dyrkar honom (vilket vi gör på många olika sätt. Matar, pussar, gosar, snosar, pratar med honom och även om honom. Ju mer desto bättre tycker Jojjo.) Vad gör han om folk är för dumma för att förstå hans storhet? Det vilken katt som helst med självaktning gör. Han tar plats. Stor plats. Helst av allt lägger han sig på morgontidningen, precis när man läser något intressant, och ser så söt ut som bara han kan. En annan favoritmetod är att bita lite diskret och lagomt hårt i tårna när man ligger och kollar tv. Just nu har jag en stor vacker beige katt framför mig. Datorskärmen syns knappt bakom honom, men oj så nöjd han är. Jag ska snart släppa ut honom i kylan. Han är säkert kissnödig, den lilla sammetsnosen.

Jag älskar min katt. Även fast jag vet att han till stor del ser oss människor som verktyg. Verktyg vars enda uppgift är att hjälpa honom att uppnå hans mål. Om detta inte är ovillkorlig kärlek, vad är då det?

Sov gott!


Var tvungen att välja

Två alternativ.

1. Göteborg. Shoppa lite och vara ett stöd åt min Lillasyster med fotomodellsdrömmar...
2. Nachos, öl och Idol med tjejkompisar...

Rättare sagt, vi kanske ses på after worken på BMB!

10 oktober

Nyss öppnande jag ett beklagande mail där det stod att jag inte fick rummet i kollektivet. Suprise suprise! Men nu vet jag i alla fall.

Idag ska jag till Göteborg och på after work på Blue Moon i Karlstad.

Vi kanske ses!

9 oktober

Jag känner det på mig. Det kommer att bli en lika tråkig dag idag som igår. Det var riktigt illa, jag var på så dåligt humör att jag stängde in mig på mitt becksvarta rum och kl.19.30 sov jag som ett litet barn.Imorgon är det fredag och jag ska inte jobba! Skönt! Fast frågan är, vad ska jag hitta på?


Tanten talar

Jag sitter på biblioteket just nu, för att få en lugn stund. Det är så tyst och skönt på bibliotekt.
Det vill säga, när det inte invanderas av fjortisar som spelar fia med knuff eller vad fan det är dem spelar!

"Öh, ni ska till UG sen då?"
"Ömen, va FAN!!!"
"ÖÖÖUUWH!!!"
"HIHIHIHI, han sa å ja saaa. Å DÅ BAAA!!!! Ih."


Jag får min dagliga dos av fjortis på hemmaplan. Jag orkar inte? Biblotikarier, do your thing! Hyschhysch! Nähä? Vart är ni? Är ni döva?

Nu står två fjårtisar och väntar på datorn så jag får väl dra mig hemåt.

GRATTIS SPJUTHAN!

20 år!!!

http://essentielle.devote.se/


När får jag tårta? Hehe.


This makes me go GAH!

Komma försent till jobbet
Tråkiga dagar på jobbet
Inga planer efter jobbet

GAAAAH!


19 år, 11 månader och 1 dag. Så gammal hann jag att bli, jag avled av nyss av tristess.

Lika som bär

Var inne på Idolsidan på tv4.se och hittade den här bilden på Robin B i Lars blogg.SÅ SJUKT LIKT MIN BROR!

Jag måste hitta ett nytaget kort på Martin så får ni se vad jag menar!

(Ja, jag är en nörd som läser bloggar och kollar på tvklipp på Idolsajten. Men bara när jag har tråkigt! Okej?)

Konichiwa bitches

Oslo är en himla fin stad. På slottgården finns ett stort monument och där satt jag på en solvarm sten och kände mig drömsk och filosofisk. Utöver det blev jag ett ofrivilligt fotooffer. Japaner såklart. Är alla japaner hobbyfotografer? Hur kan dem ständigt vara så fascinerade av nästan precis allting? Hur många bilder knäpper dem på en dag? Brukar dem visa upp sina foton på släktträffarna? Undrar hur mycket billigare fotoutrustning och annat teknikjox är i deras land? Varför reser dem alltid i stora grupper? Intressanta människor... Intressant kultur. Ja, verkligen.. Så filosofisk var jag.

Jag och bror har pratat lite löst om att åka till Japan efter att han har tagit studenten. Vi får se hur det blir med den saken. Vi borde åka dit så att jag får svar på alla mina frågor. Tillsvidare kollar jag på Stor i Japan - Ett projekt av Henrik Shyffert och läser lite manga och resböcker.

Kurrikurrmuller

Ska nog passa på att ata på Mc Donalds innan tåget går. Det må vara dyrt har i Norge, men vad fan. Ata bor man annars dor man. Att jag alltid får till kassa ordvitsar och fornumsiga ordspråk har i bloggen? Det bådar inte gott, jag som vill bli copywriter nar jag blir stor.

MAT! Jag dooor.

Tung suck

Suck, suck, suck. Andas djupt och suckar lite till.

This sucks.

Har precis kommit tillbaka till Oslo station och har sitter jag och surfar for 19 kr i timmen. Jag har lite tid att doda. Tåget går kl. 19.29. Har varit på den dar rumsvisning. Lagenheten var verkligen jattefin, lite mindre an vad jag hade forestallt mig men mycket mycket mysig. Fast jag har en kansla av att jag inte kommer att få rummet. Darav alla suckar.


Alla barnen bor i kollektivet.
Utom Emma for hon bor hemma.
 

Mirror mirror


Kvällens låt

Honey, honey - Abba

Den sitter som klistrad i huvudet och går på repeat i all oändlighet.

Honey honey, how you thrill me, ah-hah, honey honey
Honey honey, nearly kill me, ah-hah, honey honey
I'd heard about you before
I wanted to know some more
And now I know what they mean, you're a love machine
Oh, you make me dizzy

Jag har hört att Abbas album Mamma Mia just nu ligger etta på försäljningslistorna i USA. Hela 26 år efter att bandet upplöstes och splittrades. Rätt så ganska häftig om jag får säga det själv. Abba är tidlös och klassisk pop at it's best. Min favorit är nog Lay all your love on me.

Vilken är din favoritlåt med Abba?

Inspirationen och möjliheterna är oändliga!

Och nej, jag är inte sarkastisk. Utan idag har varit en riktigt bra dag, jag har hunnit med att besluta vad jag ska hitta på med min framtid både en och två gånger. Vilken otroligt stor skillnad från den senaste tidens deppighet. Det bästa av allt, det bara kom till mig och det känns så självklart och rätt. Nu är bara frågan, vart ska jag börja? Nu ska jag styra upp mitt liv och bli lite mer inrutad, jag tror att jag kommer må bra av det.

Tick tick tick

Nu har jag precis sett Mamma Mia. Jag tror att jag har en ny musikalfavorit. Grease kan slänga sig i väggen!

Imorgon ska jag till Oslo! Det ska bli roligt, jag älskar att vara på väg någonstans även om det bara är en liten dagstur med tåg till grannlandet.


Tjingtjongluftballong

Fan, jag är fortfarande vaken!!! Klockan 05.05 på morgonen...

Det blåser ute och det regnar. Det låter läskigt i huset, det knakar och viner.

Nu måste jag
-Tvätta bort sminket (jobbigt.)
-Ta ut linserna (jobbigt.)
-Borsta tänderna (jobbigt.)
-Ta av mig kläderna (jobbigt.)
-Ta mig härifrån, lyfta röven och gå upp för trappan (jättejobbigt.)

Önska mig lycka till och god natt! 

Föremål utan hem

Haha, jag älskar att skanna av golven efter att festfolket har gått. Det är kul vad man hittar. En tröja, en snusdosa, ett cigarettpaket, en kondom, två läppglans, ett halsband, ett skärp och sammanlagt 60-70 kr. Allt fick följa med hem. Finders keepers! Jag gör det bara för sakens skull, jag kommer säkert inte att använda grejerna, speciellt inte läppglansen (även om det är lancôme.) Snusk. Herpes! Bakterier! Döden!

Oktoberfest

Yeah! Det blev tio timmar idag också! 20 timmar på två dagar är inte illa pinkat. Skrev av mig kl. fyra och nu sitter jag här och äter en supergod fisksoppa. Jag upptäckte till min förtjusning att det fanns lite kvar i grytan efter Mammas och Pappas middagsbjudning.

Det var en bra kväll, ingenting speciellt hände. Bara väldigt mycket. Mycket folk, mycket dricks, mycket städning os.v o.s.v.

Detta var ett intressant inlägg.

Frukostproblem

Tänkte äta en stor kanelbulle och till det dricka lite mjölk. Uh, vilken underbar lördagsfrukost. Ja, klockan är 14.40 och jag ska äta frukost. Men i min bullpåse hittar jag en halväten äcklig liten kanelbulle. Den vill inte jag ha nu! Igår köpte jag fyra baotabullar (haha baotabullar) på Ica. Men nu har någon tydligen ätit upp dem alla, no names mentioned (fast jag misstänker skarp mina fyra familjemedlemmar.)
 
Så nu äter jag kräftstjärtar med crème fraiche och en ölkorv med vitlöksmak. Och after eights. Man tager vad man haver.

"Det kommer att hända något ikväll!"

Tio hela timmar jobbade jag idag, så himla gött! Jag kommer att skratta hela vägen till banken på löningsdagen i oktober. Nej då, jag har jobbat mycket hårt för dem där pengarna. Blä, kan jag inte få vinna på trisslotter istället? Eller ärva pengar av någon framliden släkting från långtbortistan? Vad hemskt jag är. Men ja, sån är jag. Tyvärr. Men jag kommer i alla fall småle lite när lönen kommer, för jag vet att jag förtjänar det. Pengar lär behövs om jag nu flyttar till Norge. Vilket jag hoppas att jag kommer att göra. Kan inte dra runt här hemma så mycket till. Bo hemma hos mamsen och papsen med tonåriga syskon. Snart är inte jag tonåring! Eller ja, 7 november, lägg datumet på minnet säger jag bara. I'm gonna party like it's 1999. Eller liknande.

Helt jävla sjukt. Jag och min arbetskompis Jennie noterade en väldigt knepig stämning ikväll. Båda kände spänningarna i luften på något sätt. Jag brukar känna mig trygg när jag jobbar men ikväll var det massa okänt knepigt folk där, från Vålberg bl.a. (? liksom.) Och mycket riktigt mot slutet av kvällen hände det. En ung kille sprang mot en äldre man hoppade högt och sparkade honom i ryggen. Vilket rabalader det blev. Kan ni tänka er. Men som tur var löste det sig, människorna som var inblandade blev inte allt för skadade. Sara, en annan tjej som jobbade ikväll, kom i mellan två bråkande personer och fick en rejäl smäll i ansiktet. Det kommer bli ett grannt blåmärke. Ja jädrar vilken tråkigt kväll, nu orkar jag inte skriva mer. Det hände andra grejer också men det får jag skriva om i imorgon om det känns viktigt då.

Nattinatt!

Jag vill ha fredag idag

Idag gick jag upp "tidigt" för jag hade en klipptid 9.45. Fy bubblan vad svårt det är att komma upp ur sängen. Det måste vara något allvarligt fel på mig. Jag sover dåligt också nuförtiden, det är inte heller likt mig. Jag vaknar minst varannan timme och kollar på klockan med känslan av att jag inte har sovit något än. Undrar vad det beror på.. Egentligen vill jag inte veta.

Nu är jag fin i håret i alla fall. Senare på schemat står det städa köket, rummet och badrummet, övningsköra med pappa (hjälp!) och jobba klockan 16.00.

Det är min fredag, vad ska du göra idag/ikväll?


Oj, vad det går framåt

Har sökt ett jobb i Oslo nu, på ett Deli de Luca. Deli de Luca är ungefär som 7elven, fast bättre.

Jag skulle ju hellre arbeta i en flashig klädbutik. Fast var sak har sin tid. Får söka flashjobb när jag väl är på plats.

Kyla och mörker

Första oktober. Jag lever fortfarande kvar i att det är sommar. Men det är det ju tydligen inte.

Precis nu kom jag på! Oh. Förra året, den här dagen, vid den här tiden tog jag ett tårfyllt farväl av min Mamma, Pappa och Lillasyster på en tågperrong i Kil.

Jag sa överlägset
Haha, jag kommer inte att gråta!
Tre sekunder senare lät det så här
BUUUUÄÄÄH!!!!? SNYFT! SNÖRVEL!?
Det gick inte att stoppa.

Anna tyckte inte om att jag började gråta. Det har jag hört många gånger nu efteråt. Hon kände sig som världens sämsta dotter när det inte kom några tårar från henne. Hon berättade att hennes föräldrar tittade nyfiket på henne och nästan väntade.
Jahapp..... Ses om ett år då. Ha det bra. Hej!
Blev det istället.

I can't help that I'm soft. Eller att jag har separtionsångest.


Nu börjar det hända grejer

Jag ska på lägenhetsvisning i Oslo på måndag! Jag kanske kommer få ett rum i ett jättefräscht kollektiv mitt i Oslo! Tjejen som jag pratade med nyss lät supertrevlig. Jag vill bort från Kil och Karlstad nu. Nu!