Kul pics.

44098-52
Jag och min Costa Rica-babe Victoria. Hon kommer till Sverige i November :D
Detta var april tror jag.
Första bilden :D
Hahaha, hittade den har i arkivet har pa bloggen... Januari 2006. Da sag jag for javlig ut i haret.
Men ack sa sot och liten! Sweet 17.

GRRAAAUR!

Inget jobb. Pms. Krangel. Bakis. Svartsjuk. Ensam. Inte bra. Inte bra alls.
Annars ar det toppen :)

Lilla lata jag.

Idag ar det sondag och har regnar det ibland. Jag har fortfarande inte sokt nagot jobb (som jag skulle gora forra mandagen.) Har ungefar 600 kr kvar. Jag har visserligen betalat for min sang anda tills nasta lordag sa det kanns gott. Jag har aldrig varit sahar fattig, nar man bodde hemma raknas inte. Haha, ratt kul faktiskt vilka situationer man satter sig sjalv i. Pa nat underligt vis sa tycker jag om det, men jag ar en knappis sa vafan. Men nu maste jag verkligen fa ett jobb imorgon! Vill helst jobba pa en restaurang pa dagtid, orkar inte med ett bartenderjobb pa nan busy klubb.. Pa kvallarna vill jag sjalv festa till det ju.
Nu ska jag ata nudlar.
Tjipptjipp!

Nu igen?

Halsfluss!
Bajs.
Kopte penicillin av en tjej som bor har. Orkade inte ga till doktorn igen. Far hoppas att det inte ar nat mysko med dem. Undrar om man kan dricka alkohol under kuren? Solen skiner och for nagon dag sen var det visst 37 grader varmt har. Giller't! Imorgon ska jag ga ut och soka jobb d.v.s. dela ut cvn. Maste fa in lite pengar snart. Annars ar det kort. Vill inte leva pa mitt kreditkort. Jag har valdigt stor respekt for kreditkort. Dem ar sa laskiga!

Saturday-Yey!

Nu ar jag i Cairns. Spenderade tre timmar i luften for att komma hit. Sa langt bort ar det... Bor pa ett skitigt men mysigt hostel. Traffar mycket folk precis som jag hoppades pa. Ikvall ar det lordag och jag stannar inne orkar inte festa ikvall. Jag vet arligt talat inte vad jag ska skriva har pa bloggen. Livet ar enkelt men anda inte. Har bara mig sjalv att oroa mig for.. Det ar ocksa en nackdel nar jag kanner att jag maste prata med nan. Kanns som jag inte har traffat Anna pa veckor. Tre dagar sen. Sa nu terrar jag henne pa facebook. Men det ar valdigt skumt att vara sjalv nu efter att ha spenderat varje dag tillsammans med nagon. Sju manader i samma rum och pa samma jobb. Har aldrig umgatts sa intensivt med nagon, nagonsin... Buhu, nu gar jag och lagger mig.
Nattinatt!

:D

Ikvall- dans och dryck! :D
Imorgon- flyg till Cairns, 19.05 :D
Gladgladglad!!! :D :D :D
Tvatta, packa, fixa, ringa, duscha, sminka, stada, flygplats, inget jobb, inget boende.
STRESS!!!
Antiklimax.

Snabbis.

Nu far jag att vara snabb i fingrarna. Borjar jobba om tio minuter. Ikvall ar det poker och livemusik. Bandet bestar av tva lesbiska tjejer. Sa det ar typ lebbkvall for dem tar med sig massa vanner. Tjejen jag jobbar med ar lesbisk ocksa. Australienresan vidgar verkligen vyerna. "Sydney the gaycapital of the world", bortsett fran San Francisco.

"Vem chattade mig upp?" Swenglish!

Har inget battre for mig, sa varfor inte ett till inlagg? Det flyyyyter! Sa himla dott har pa Raglan idag. Gott for Anna som jobbar. Vi har det riktigt trevligt har. Snackar skit och kollar pa tv. Rugby, helt galet! Vill inte ens veta skadeprocenten i den sporten. Alla har verkar alska rugby men jag fattar ingenting. Reglerna verkar ratt komplicerade... Fast det ser ut som dem bara springer runt planlost och helt plotsligt tacklas det (boghog.) Vi kollar mest pa pojkarna vi. Enklast sa.

Blev erbjuden piller igar! Lustigt. Jag ar verkligen mot sant dar. Knark ar bajs. Man ska aldrig saga aldrig men i det har fallet, aldrig! Duktig flicka.


Grattis mor!

Idag ar det mors dag har i Oz. Hemma firar ni mamsen sista sondagen i maj. Glom inte det! Konstigt att det kan vara sa olika. Kanske ska ta och ringa hem. Haha, jag ar sjukt dalig pa att halla kontakten. Om jag ringer sa blir det tredje gangen. Pa sju manader. Jag kommer inte ringa. Tidsskillnad och skit. Mina paron haller alltid pa med massa knepiga saker pa sondagar. Jag slar vad om att dem spelar golf. Eller patar i tradgarden (snark!) Eller motionerar. Nat sant kul, ni vet. Jag ar ratt imponerad av mina foraldrar, dem har alltid massa jarn i elden. Fart och flakt.

Nu har jag borjat kolla upp hostels i Cairns. Mycket billigare an Sydney plus att pa manga stallen far man mat. Konstigt va? Jag ska bo vid stranden och se varje soluppgang. Hoppas jag hittar ett jobb ocksa. Och kompisar. Sa mycket nytt nu! KUL!

Konstigtkonstigtkonstig. Jadrar vad bakisflum jag ar. Igar var det party! Var hemma sju imorse. Det ar sa det ska vara!

Trubbelbubbel

Nu borjar det smalta in att jag snart lamnar trygga Sydney... Det kanns gott samtidigt ar det valdigt konstigt och jag kanner mig lite smastressad. Jag har namligen inte fixat boende an. Jag har heller inget jobb och inte har jag speciellt mycket pengar att falla tillbaka pa. Toppen. Fast det loser sig, det gor det alltid pa ett eller annat satt.


"Whyyy do I feel tired?"

Den tanken slog mig nar jag jobbade forut. Ratt kul, svaret ar ganska uppenbart. Var ute och drack igar. Kom hem nangang efter fyra, sov daligt vaknade en gang i timmen typ. At inget och jobbet ar ratt slitigt. Sa varfor? Hehe. Det blev massa drinkar igar.. Hade massa drinkbiljetter pa en fin bar i Darling Harbour. Efter atta vodkadrinkar (for min del) akte jag och A. min arbetskompis hem till henne och drack lite mer. Sen visade det sig att hon ocksa hade gratisdrinkar pa ett stalle, sa dit akte vi. Efter tva glas med bubbel akte vi vidare, till Kings Cross. At och drack lite mer. Sen vart jag sa jadra packad. Dumma bubbel. Brukar inte dricka mousserat vitt vin. For det ar djavulen. Men vart var det, jag firade namligen att jag aker ifran Sydney! Nasta onsdag tar jag flyget upp till Cairns, jag kopte flygbiljetten igar. Sa himla nojd och glad ar jag nu. Nu ska jag leva akta backpackerliv!

Planer och sant.

Idag har jag varit ganska duktigt, efter jobbet mailade jag en barmanager i Cairns och fragade om de har nagra lediga jobb just nu. Han ar en arbetskompis gamla boss och vi traffade honom ute har i Sydney helt oforvantat. Det galler ju att anvanda sina kontakter. Jag skams inte for mig. Nu ar det bara att hoppas pa det basta. Jag vill, jag vill, jag vill, komma ifran Sydney!!!

Nu var det langesen igen...

Forra onsdagen blev jag sjuk, pa torsdagen fick jag skjuts till ett medical centre och dar bekraftade lakaren att jag hade streptokocker (ajajaj!) Fick pencillin, fyra kapslar om dagen i fem dagar, hard kur. Jag lag utslagen hela fredagen och lordagen. Jag pratade precis som E.T sa svullen var jag i halsen. Varje ord och svaljning var en anstrangning. Sondagen var det bara att ta sig i kragen och pallra sig ner till jobbet. Pa mandagen var det dejttajm igen. Ny kille, nytt fiasko! Jag tror inte australiska killar ar min grej och speciellt inte Sydneypojkar. Idag har jag jobbat och imorgon ska jag jobba. Fick bara 13 timmar den har veckan. Inte nog! Bossarna har inte mycket pengar nu men anda. Kanske ar vart att dra vidare snart. Funderar skarp pa att aka norrut, upp till Cairns, dar solen skiner. Ja, det ar vad jag pysslat med pa sistone.
JAG AR MORKHARIG NU! Far kirra bilderna snart ocksa sa ni far nat vackert att titta pa.