Pandalooken

Vilken jävla dag. Kom hem vid fem imorse efter en efterfest i en industrilokal omgjord till svartklubb. Jag var hungrig och det fanns ingen överbliven middagsmat till mig. Öppnade kylskåpsdörren och stod där och åt skinka och ostskivor. Kom inte på tanken på att göra en smörgås. För många moment alltså, hade lite svårt med motoriken. Det var komplicerat nog att hyvla osten..

Strax ska jag piffa till mig lite och klockan 18.00 börjar jag att jobba. Just nu lyssnar jag sönder en låt som heter "i like you".
I LIKE YOU I LIKE YOU I LIKE YOU! Catchy. Älskar raspiga röster.

LÄSER NI ELLER?!? KOMMENTERA DÅ!

Det roliga är att förbättra sig

Här sitter jag framför datorn och dricker en stark licor 43 med mjölk. Helt alena. Nu när jag delar med mig av detta på bloggen, gör det mig mindre sorglig och tvättar det bort alkoholiststämpeln lite? Det hoppas jag på!

Imorgon ska det drickas mer än en fjuttig mjölkdrink för då är det löningsdag! Vilka firar man löningsdagen bäst med? Jo, jobbarkompisarna! Det är dessutom starten på Killingen 4-års jubileum och på puben kommer husbandet och ett Neil Young (vem det nu är) tributeband att spela. Förhoppningsvis kommer även dansgolvet på övervåningen att vara öppet, jag ska tjata lite på chefen om det. Först ska vi hem till Ingela på förfest, jag har hört rykten om att vi ska spela Guitar Hero.



Jag ställer mig lite avvaktande till Guitar Hero. Det verkar tråkigt och det är svårt att göra två saker samtidigt. Typ tänka och hålla koll på alla fingrar. Jag tänker för mycket.
Berättade lite klagande för Pappa om GH och hans svar var i stort sett
"Det är ju för att du inte vågar göra bort dig!"
Så är det nog och nu känner jag mig helt plötsligt jättefjompig.

RO HIT MED DEN LILLA TÖNTIGA PLASTGURAN!

Och nu var drinken slut, tack och hej!

Fördelar med att bo hemma

1. Jag spenderar nästan inga pengar alls. Den största delen av min lilla lön hamnar direkt på kapitalkontot.
2. Jag kommer undan med att vara lite barnslig, jag har ju två yngre syskon.
3. Jag slipper att laga mat, vilket jag tycker är urtråkigt. Idag gjorde Pappa spaghetti med köttfärssås. Egentligen ville jag skrika "AMEN PAAPPA! Jag åt det där på jobbet idag!" Men någonstans måste jag sätta gränsen för barnsligheterna, jag åt snällt upp maten, till och med grönsakerna, och jag tänkte på barnen i Afrika.

Tänker på natten

Dreaming isn't illegal.


Ibland verkar det som att jag tror det.


Businesswomen

Jag har börjat med den där aloeveraförsäljningen också. Eller försäljningen står min Mor för, det är hon som känner den köpstarka målgruppen. Den målgruppen jag känner är studenter, arbetslösa och allmänt fattiga. Det absolut sista dem någonsin skulle köpa skulle nog vara just aloeverajuice. Jag som har de allra bästa säljargumenten men nej, omöjligt. Mamma låter en namnlista ligga i lunchrummet på jobbet, när hon kommer hon hem berättar hon nöjt att hon har sålt produkter till tre personer och att imorgon ska hon be Margareta, Iréne, Mats och några andra på kontoret att ta en liten titt i vår katalog. Jaja, men vi har inte dragit igång på riktigt ännu. På lördag ska vi på utbildning och snart ska vi börja hålla i så kallade homeparties. Jag känner mig lite smått kluven inför detta, "Homeparty? Please, spare me!" är min första mycket spontana tanke, efter lite eftertanke blir det istället "This is going to make me rich, bitches!"

KÖP ALOEVERA FÖR FAN!
(Detta var ett exempel på ett av mina bästa säljargument.)

I will hunt you down!

http://www.youtube.com/watch?v=2Yx3oizKNhA&feature=related Plus att jag älskar videon. Så härligt trash, and that's the way I like it. Uh-huh!

Här sitter jag och önskar att jag med likasinnade partysugna människor! Tänk vad musik gör, den här låten spelades frekvent på Woolshed, backpackerklubben jag jobbade på i Cairns. Touch my body, Maria Carey kommer för alltid att vara förknippad med glada stunder.

I augusti satt jag och lyssnade på den här låten och även the Veronicas, Untouched.

Försökte mitt undermedvetna att säga mig något? JA KANSKE! Inte helt omöjligt.


Onsdag

Min kamera är äntligen fixad! Det betyder att jag kan återuppta min favoritsysselsättning, närbildsfotografering.

Vad grått det är idag, jag har ruskigt lite att göra också. Det är bara att se sanningen i vitögat, jag har inget liv utöver jobbet egentligen. Usch, vad sorgligt. Jag jobbar ju inte ens mycket. Idag ska jag iallafall träffa förskylda Erika, vi ska ta en liten promenad i rusket.

Det börjar hända lite grejer på har-inget-livfronten ändå, jag kanske ska börja sälja aloe veraprodukter. Det var Mamma som tyckte att det passade mig, jag som gillar att snöa in mig på saker och är allmänt nördig. Imorgon ska jag hem till en tjej som också ska börja sälja mirkalet aloe vera och på lördag ska jag på någon slags utbildning på Stadshotellet i Karlstad. Vi får se hur detta går.

Fördummad

Jag tror att jag har haft min peak i smarthet. Jag blir bara dummare och dummare för var dag som går. Jag räknar på fingrar och bokstaverar mig genom ord. Är det dubbelkonsonant eller inte? Kooon-soon-nant. Vad blir tre gånger sju? Eh?

Nu växer man inte längre, hjärnan har gett upp, det är inte längre lika enkelt att lära sig nya saker och sedan minnas dem. Celler i kroppen dör för att sen inte ersättas av nya fräscha. Snart blir jag väl rynkig också.

Min första ålderskris.

Förresten


Oooh

Aaah

Åååh!


Öööh? Eller?

Kändisen jag skulle ha sex med som är jävligt het som tjej.
Gael Garcia Bernal

Det här är inte det första blogginlägget om honom, och säkert inte det sista heller för den delen. Han har figurerat i tre stycken hittills. Men visst är han snygg som kvinna?! Man blir ju nästan lite avundsjuk..

Live i Karlstad, nov/dec

15/11 Veronica Maggio
22/11 Maskinen
29/11 Johnossi
13/12 Markus Krunegård

Samtliga på Arena nattklubb, sen när blev Arena bäst på att boka dem bästa banden?

Dagen efter

Idag är jag inte bakis trots ivrigt blandande av olika alkoholsorter, jag kommer att vara i form för att jobba ikväll, för en gångs skull.

Hade som tidigare skrivit middag här hemma igår. Släkt och vänner, både väninnor till mig och mina föräldrars bästa kompisar (dem är ungefär som släkt för mig..) Fick klockrena presenter, Emelie hade med sig ett stort och mycket smickrande bildkollage med enbart bilder på lilla mig. Fina fotografer från ett tidigare liv ungefär. Av henne fick jag även ett praktiskt och snyggt passfodral, bakom det låg det en bra tanke, mitt pass ser nämligen riktigt misshandlat ut. Jag har inget körkort eller vanligt leg så passet hänger alltid med ut och festar och shoppar. Jag har slitit det med mycket kärlek. Av Anna fick jag nog den roligaste presenten, en bok utgiven av Nicotext, 400 frågor om dig Hemligt. Anna tog sig friheten och fyllde i, vad hon tyckte, passande svar på vissa frågor.

Mina favoriter
Vilka är dina starka sidor:
Utomordentligt ordförråd
Det här gör dig upphetsad?
Brasilianare?
Sport du gillar att utöva:
Tabledancing på Woolshed räknas väl som sport?
Ett land du vill utforska:
Irland, "Oh Garreth, where are u?"
Sällskapsspel du gillar att utöva:
Slap the goon
Vad är det första du gör när du kommer till ett hotellrum?
Ja vad hände egentligen på Hilton?
Beskriv den perfekta söndagen:
Jag orkar inte skriva när jag är bakis.
Om du fick ha sex med en kändis vem skulle det vara:
Han som är jävligt het som tjej (eh...ok)
När du ser en snygg kille/tjej, vad är det första du tänker på:
Hans korta armar
Vem är din bästa kompis:
Min Ipod
Vem och vad skulle du ta med dig till en öde ö:
En norrman och massageolja
Vilket är det bästa råd du någonsin fått:
Lev livet som om det vore en förfest
Om ditt hus började brinna och du bara hade tid att rädda 5 saker, vilka skulle du välja:
1. Partyskorna
2. Platta vardagsskorna
3. Höga vardagsskorna
4. De andra partyskorna
5. Ballerinaskorna
Om ditt liv var en film, vilket betyg tror du att den skulle få:
4 av 5 toast
Vad är det mest pinsamma du gjort när du varit full:
Ska jag få plats med det här?
Hur mycket kan du dricka innan du blir full:
6 absinthshots, 6 sambucca, 6 cranberry/vodka

Ok, typ alla var mina favoriter. Det är så många internskämt i den boken så grattis till den som fattar någonting av detta. Jag tror att Anna känner mig bättre än vad jag själv gör, haha.

5 av 5 toast till min födelsedag!

Om 1½ timme

Mina fina arbetskompisar Ingela och Maria gav mig en födelsedagspresent och kramar idag.

När jag kom hem från jobbet pysslade Mamma med förberdelserna inför min lilla middagsbjudning. Det ska bl.a. bjudas på hemmagjord tiramisu imorgon.

Humör för tillfället: VÄLDIGT NÖJD!


Dagens blonda
"Tänk Mamma... Imorgon fyller jag 20 år... Då var det 24 år sen du födde mig!"

Alltså Mamma var 24 år när hon födde mig, så hon är alltså 24 år äldre.. ÄSCH! Det är svårt när det inte är lätt...



Helt enkelt, god natt!

Dessa långa sömnlösa ensamma nätter. Ytterligare en.

Bo-fucking-ho!


Nä, jag förmedlar inte min känsla tillräckligt bra, jag går och lägger mig nu, för det är på tiden.

Laddar

Som jag gillar att påpeka för... ja, alla så fyller jag 20 år på fredag! Vad bra det känns, jag kommer att vara ledig från jobbet och mamma likaså, hela dagen ska vi städa och laga mat. Jag ska bjuda henne på lunch på Killingen och vi ska gå till systemet. Jag ska köpa vin och sprit, för det kan jag själv! 

Jag kommer att ha några tjejkompisar hemma på middag och förfest. Sen ska alla partysugna med mig till Karlstad och slira runt lite. Det kommer att bli toppen.

Biopopcorn

Vart var jag?

Jag har jobbat mest hela tiden, Fredag, lördag, söndag, måndag och idag tisdag.

En "utgång" hann jag med i fredags också. Snyggast på förfesten i min död brud-utstyrsel. Så snygg att mitt likbleka ansikte togs som illamående och alldeles för full av Ankans vakter, där blev jag inte insläppt. Visst, jag var full, men inte för full och fy fan vad tråkigt det var att vara den enda i vårt stora sällskap som blev nekad i dörren. Förnedrande är ordet. Blev mycketmycket ledsen.

Ikväll ska jag ta mig in till stan och se på bio, Låt den rätte komma in. Jag vill hellre se den nya Bondfilmen. I söndags hann jag hem och såg halva Die another day. Vad bra den var, det hade jag glömt bort. Jag tar oftast för givet att jag hatar actionfilmer. Bond är ju bäst! Kommer ni ihåg när man var liten? Självklart. Ett tydligt minne jag har är myspys på fredagskvällarna, godis, chips och Coca-Cola tillsammans med en Bondfilm på 3:an. Vill återuppleva det ikväll igen.

Pappa: Den där bilen är specialbyggd. Den är nämligen fyrhjulsdriven.
Jag: Specialbyggd? No shit Pappa? Bilen kan ju kamouflera sig efter omgivningen!!! Fyrhjulsdriven? Haha!
Pappa: Ja, men till filmen. Aston Martin gjorde bilen speciellt till Bondfilmen.

Verkligheten är bra tråkig ibland.