Dagen so far.

Har inte gatt och lagt mig an klockan ar 13.49, igar la jag mig for att sova 14.30. Idag har jag promenerat runt pa stan och i ett kopcentrum. Gick till en frisor och fragade vad jag kunde hitta pa med mitt fula och just for tillfallet morotfargade har. Om jag hade $500+ kan jag nog bli valdigt fin haret. Surt. Jag far vanta och tvatta ur fargen i stallet, surt igen.

Annars har jag hunnit med att duscha, frulle, poolhang med stek och dopp. Vadret ar sa himla gott nu och jag trooor att jag antligen har fatt lite farg. Na, nu ska jag ivag och sola lite mer och efter det blir det skonhetssomn.

Gardagens!

Han kramade mig och sa
"You look very tired."
Tack sa mycket sa jag da.
"You make tired look good."
*Himla med ogonen*

HAHAHAHAHAHAHAHA! Vad fan? Gulligt men mest cheesy.

Samma tid och samma plats.

Nu sitter jag har efter jobbet igen. Igar, lordagkvall, var det tva veckor sen jag borjade jobba pa Woolshed. Hujedamig, tiden gar sa ackligt javla snabbt. Snart kommer jag vara hemma igen. ANGEST! Har ingen aning om vad jag ska hitta pa nar jag kommer hem. Det enda jag kanner ar att jag vill ha kul, sa plugga blir det verkligen inte. Ska nog jobba och tjana pengar och ut pa lite resaventyr igen, dock inte sa lange i taget. Knepigt att vara hemma snart! Jatteskumt. Mamma och pappa vet jag kommer vara precis likadana som jag lamnade dem, men i var alder sa hander det sa mycket och det kanns som jag har missat massa. Och syskonen, vilka ar dem nu? Martin fyller snart 18 ar, 28 juni. Sa nar jag kommer hem sa kan jag ta med mig lillebror pa krogen. Det kan nog vara riktigt kul det. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Hade en ratt dryg dag pa jobbet, gick hela tiden och var smairriterad pa nagonting eller nagon. Jag tankte aven ut en liten vett och etikettlista hur man ska bete sig nar man bestaller i baren. Den blev lang. Tar den i nasta inlagg. For nu ska jag mysa till det med dusch och lang somn.
Pussipussi!   

Sunrise.

Ytterligare en morgon da jag ser solen ga upp. Har ar klockan 07.23 och jag har inte gatt och lagt mig an. Woolshed, mitt jobb, stanger 05.00 pa fredagar sa jag stannar och stadar upp baren till typ 06.00.. Det var stjarnklart och fullmane nar jag fick skjuts hem fran jobbet. Ah, jag gillar mina arbetskompisar! Sota tjejer allihop. Snart ska jag duscha och sova. Igar kom jag inte upp forrens 18.27. Vaaadda vant pa dygnet?
Var ute igar, det var alright. Forst Rhinobar och efter det Woolshed. Kvallen beskrivs bast med bubbly, flort, jagerbomb&wkd, dans, tjejsnack och kyssar. Hookade upp med en kille fran Belgium gjorde jag, hahaha. Aaah, visste ni att dem pratar bl.a. franska dar? Jag aaaalskar accenter! Fast inte irlandsk och osteuropeisk. Den svenska engelskan ar inte sa cool heller. I alla fall, det var en kul kvall.

Pratglad idag. Och irriterad tydligen.

Langre ner har jag ett inlagg om "saker" som far mig att kanna mig obekvam. Vissa killar har pa hostlet har slutat bry sig om att jag ar en tjej, for de vet att jag aldrig skulle ligga med nagon dem, mohaha. Sa jag hanger med grabbarna och gyd vad mycket skit jag far hora! Mest om tjejer och jag blir morkradd! Ingen respekt overhuvudtaget. OCH VET NI VAD DEM SA ELLER, VET NI?! (Haha inne pa det har sparet idag.) Na, klart ni inte vet.

Klockan 04.30 och jag ar tillbaka efter jobbet. Fyra killar sitter ute och dricker fortfarande, crazy. Jag slar mig ner och fragar hur kvallen har varit och sant.
-Emma love. Have you been drinking after work?
-Nope, I never drink after work...
-So we can't take advantage of you then?

Alla andra "You didn't just say that!!!"

Vad har jag for rykte har undrar jag nu? Killkompisar ar mogel. Maste skaffa mig nagra brudkompisar.


Alla mina kompisar ar snygga.

Idag ska jag aven shoppa. Klader! Det suuuger att vara backpacker da hela "gaderoben" ar mer eller mindre trasig och ar cirkus ett ar gammal. Sa jadra ute assa. Australien har gjort mig pinsam. Jag ar ungefar lika cool och uppdaterad som en medelalders manniska. Och jag har blivit sa likt min mamma i sattet. By the way liksom. Inga fel, min mamma ar min storsta idol (aven fast hon ar medelalders sa ar hon cool. Coolare an mig..) Shit, nu blir jag gratfardig. Mamma!

Usch vad jag ar bakis. Nagon som vill komma hit och ta hand om mig litegrann? Klappa mig pa kinden och ge mig vatten. Laga mat skulle vara fint ocksa. Agera psykolog vore inte helt fel heller. Mamma?

Pratade som sagt med A igar och vi hade massa samtalsamnen. OCH VET NI VAD HON SAGER!?
"Hon ar mer blast an dig!"

Jag-"?... Tack!"
AJ, mitt hjarta!!! Jag skulle inte vara kompis med nagon som jag anser ar blast. Eller med nagon som tycker jag ar blast. Hmm. Jag tycker om Anna anda. Jag brukar inte vara san som tar at mig riktigt, mitt ego ar for stort for det men den kommentaren kommer nog hanga med mig lange.. Jag tror min mamma (min idol) far sana kommentarer ratt ofta ocksa och hon ar en av dem smartaste personerna som jag vet (of course.) Jag kommer ihag nar hon kom hem fran jobbet for mangamanga ar sen och berattade vad hennes chef hade sagt till henne. Hon berattade for honom att hon inte anvande glasogon for hon sag daligt, utan for att hennes ogon inte riktig fungerar framfor en datorskarm och da sa han
"Na, du har dem val for att tvatta bort bimbostampeln i pannan!"
SA SAGER MAN FAN INTE OM MAN AR EN CHEF! Arg jag bliiiiir! Varfor ar sa manga manniskor sana javla muppos?! GAAH! Frustrerande. Okej, jag slapper det. No more arg. Inte nodvandigt.
Nu kom jag ifran det som jag tankte skriva forst, vi pratade i alla fall om alkohol och vi bada har samma upplevelse. Vi har lart oss att hantera den sapass bra att nar vi ar fulla sa kanner vi det inte riktigt utan dricker pa och har det trevligt. Morgonen efter vaknar vi upp och tanker "vad hande igar?" Minnesluckor! Det ar akta alkolistvarning. Laskigt. Trakigt att forstora en kvall pa det sattet...

Oooh...

Kolla min bakgrund. Lite smalesbisk men whatever. 26 februari pa Cherry. I Melbourne. AAAH! Jag vill sa jattegarna till Melbourne, det verkar vara den coolaste staden i varlden. Har hort massa fint om den staden, om shoppingen, utelivet och folket. Jag angrar att jag inte drog dit i januari nar det var Australien Open. Shit, hur dum var (ar oturligt nog) jag? Jag som alskar att kolla pa tennis. Gor det alldeles for sallan.
Fast Cairns ar ratt okej ocksa, harligt litet stalle med massa backpackers.
Ikvall ska jag ut! Har inte haft en redig utekvall pa typ tva veckor, fy fan vad jag ska dansa. Och dricka. Jagerbombs. Ey, vet ni vad det ar? Varldens basta grej, en shot med jagermeister och ett litet glas med red bull. Man droppar shoten med jager ner i glaset med red bull och dricker det snabbt som attan som det inte finns nagon morgondag. Vart.
Jag kanner att min blogg ar valdigt ytlig men whatever again. Nu ska en asiattjej ha datorn.
Puss o hej!

Typiskt.

Pratade med Ans igar, ratt lange. Bland annat skrot jag om att jag aaaaldrig blir bakis har i Cairns. Jag minns tiden i Sydney, utgang minst tva ganger i veckan. Efter varje vild klubbkvall samma resultat, jag dretfull och  morgonen efter bakfull sa det stod harliga till. Alltsa jag blev sa bakis att jag var tvungen att spy, varje javla morgon.  I'm soft.

Kul att jag ar bakis nu. Skulle sagt pepparpeppar eller ta i tra eller nat.

JAVLA GOON!!!!! (Billigt skitvin i baginbox, 66 spann for fyra liter. Vart dock, men nasta gang sa far det bli vodka.)

Ett inlagg. Ett litet inlagg.

Jobbade 23-04. Och nu sitter jag uppe 7.43 pa morgonen, kan inte sova efter jobbet. Det ar riktigt stressigt, tank hog musik, glada fulla manniskor som skriker som vill ha uppmarksamhet och tank overdos av red bull (som for ovrigt ar jadrigt underskattat.) Rolig kvall anyways, jag alskar att jobba i bar! Idag ska jag tvatta. Det behovs. Stada min lilla horna i mitt rum, som for ovrigt ar en girls dorm. Ratt gott, det kan ga ratt vilt till pa hostel if you know what I mean. Imorgon far jag min forsta lon och pa torsdag ska jag defintivt festa. Kanske aven onsdag. Livet ar ratt bra nu. Jag far forsoka ta "saker" mindre seriost. Men hej och ha, superseriost vare ja. Can't bring me down. Hmm, nagon ar visst lite flummig och overtrott. Red bullen har slutat att verka sa nu far det bli ett besok till duschen och sangen. OH yeah, i could do that.

Jahapp!

Vad jag an gor sa kanner jag mig aldrig glad. Nu var det sagt. Jag ar en jadrigt deppig person for tillfallet. Av ingen anledning alls. Eller jo, nagra sma anledningar finns det. Vissa personer har pa hostlet far mig att kanna mig valdigt obekvam. Saker folk sager, saker som ar menade som skamt. Men jag tror att det finns nagon bakomliggande sanning bakom de flesta "skamt". Vet inte riktigt vad jag vill saga med det har inlagget men jag forsoker i alla fall beskriva min sinnesstammning. Obekvam och inte i min ratta miljo. Jag langtar till den 2 juli nar Anna kommer hit.

JOBB!

YES!
YES!!
YES!!!
Jag ar bast, OH JA!

TROOOOOTT!

Hard kvall igar, sa hard att jag inte orkar ga ut ytterligare en kvall. Jag som ar partyprinsessan nummer ett. Ladie's night till pa kopet.. Saga nej till gratis bubbel och dans. Jag borjar bli gammal!

Nu har jag absolut inga pengar kvar, ljuva backpackerliv. Inget jobb heller. Vad sjuttsingen ska jag gora? Tips fran coachen nagon? Orka forklara, har ar mailet jag skickade till paronen tidigare idag.

"jag maste ha hjalp. jag vet inte vad jag ska gora. detta ar mina alternativ. 1. stanna i cairns och hoppas pa ett jobb. har delat ut massa cvn men ingenting har hant. steves kompis adam har kontakter i cairns och anna sa att han hade forsokt ringa mig och hjalpa mig med ett jobb. det ar det har som jag vill vara. snart kommer ina (jattetrevlig engelsk tjej som jobbade pa raglan med oss) hit med tva av sina kompisar. och den 2 juli kommer anna hit och da ska vi hitta pa massa kul. alternativ nr 2. aka ut till outbacken och jobba. jag gick till en jobagency och det enda dem hade for mig var ett barjobb langt ut i bushen. dock far man bo gratis dar, vilket ar valdigt bra. mindre bra ar det att tar 13 timmar med buss dit.. det skulle vara lite kul men tva manader dar, da missar jag ju anna.. och jag skulle sakert klattra pa vaggarna efter ett tag. alternativ nr 3. aka till en annan stad och forsoka. jag funderar pa townsville, det ligger typ 3-4 timmar soder fran cairns. lite osakert men det finns chans for jobb dar. fick nr av en tjej har till en jobagency, hon jobbade pa ett bageri dar. alternativ nr 4. plocka frukt, det vill jag inte! hart arbete men jag tror det ar det lattaste att fa for mig just nu. det stallet ligger 10 mil soder fran har. mamma och pappa! vad ska jag gora. jag vet varken ut eller in. ge mig svar snabbt. plus att mina pengar ar sa gott som slut. har jag nagra sparpengar att lana ifran mamma? kanns sa daligt, men jag vet inte hur jag ska losa det. nu ar jag en fattig backpacker som alla andra.. alskar er, halsa syskonen! puss!"

Jag sa ju det :)

Inte den basta bilden men hej, jag med morkt har. Bilden kommer fran forra mandagens pubrunda. Pubcrawlen den har mandagen rockade btw. Shit pommes :)

image53
Jag, Bobo och Becc.